Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Highland Titles Privatlivspolitik

Denne hjemmeside drives af Little Landowners Ltd, der handler som Highland Titles. Little Landowners Ltd er et 100% ejet datterselskab af The Little Land Company, der er registreret i Guernsey, nummer 64451. Alt bevaringsarbejde udføres af Highland Titles Limited, som ejes af The Highland Titles Charitable Trust for Scotland, en velgørenhed registreret i Guernsey nummer CH444.

Little Landowners Ltd (Highland Titles, “vi” eller “os”) tager dit privatliv alvorligt. Læs venligst følgende privatlivspolitik, som detaljeret beskriver de oplysninger, vi indsamler fra dig, hvordan vi bruger det til at forbedre din oplevelse, og hvordan sikrer vi disse oplysninger.

Denne fortrolighedspolitik gælder for websteder og underdomæner (highlandtitles.dk, highlandtitles.fr, highlandtitles.de, highlandtitles.cn, highlandtitles.pt, highlandtitles.it, highlandtitles.es og highlandtitles.dk), der forvaltes af Little Landowners Ltd.
Denne politik gælder ikke for praksis hos virksomheder, som vi ikke ejer eller kontrollerer, eller til personer, som Little Landowners Ltd ikke beskæftiger eller administrerer.
Der er mange links på siderne på de websteder, vi administrerer, som vil tage dig til andre hjemmesider. Sørg for at du læser privatlivspolitikken for andre websteder, der kan bede om personligt identificerbare oplysninger, før du registrerer dig hos dem.

1. Hvilke oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler det mindste antal personligt identificerbare oplysninger, det muligvis kan for at yde en god service til sine kunder. De indsamlede data kan spores tilbage til fire scenarier:

jeg. Personlig konto
Når du tilmelder dig med Highland Titles, samler vi dit fornavn, efternavn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse. Andre data, der holdes via din konto, omfatter også købshistorik, plotinformation og indtægter.
Ingen af ​​vores kunders data offentliggøres med udelukkelse af et opt-in-register over souvenirplotter, hvor vi på anmodning fra vores kunder udgiver deres valgte navn og plotnummer i resultaterne fra Highland Titles Land Register . Dette kan findes på https://www.highlandtitles.dk/find_plots/

Du får også mulighed for at få adgang til eller registrere til en konto ved brug af tredjeparter, f.eks. Din Facebook- eller Google-konto. Ved at bemyndige os til at oprette forbindelse til disse tredjeparter giver du os tilladelse til at få adgang til og opbevare dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse og andre oplysninger, som tredjepart stiller til rådighed for os, og at bruge og videregive disse data til overensstemmelse med denne politik.

ii. Cookies og sporingsteknologier
Denne type information indsamles automatisk, når en bruger besøger nogen af ​​vores websteder ved hjælp af cookies, beacons, tags og scripts. De hentede data indeholder IP-adresse, browser type, anmodede sider, henvisning / exit sider og webadresser, antal klik, destinationssider og andre data af denne art. Vi forbinder ikke denne automatisk indsamlede data til personligt identificerbare oplysninger.

iii. E-mail
Bortset fra fornavn, efternavn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse og købshistorie, når vi kommunikerer med dig via e-mail, registrerer vi også dine interaktioner med e-mailen, herunder om du har åbnet den og hvilke links der har er blevet klikket.

iv. Integrerede tjenester
Vi belønner dig og dine venner, når du henviser til vores produkt. For at gøre det bruger vi en henvisningsplatform, som vi gemmer din e-mail-adresse sammen med navne og e-mailadresser til en ven, du har henvist til Highland Titles.

2. Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Kort sagt bruger vi dine oplysninger til at tilpasse og forbedre din kundeoplevelse. Vi bruger de indsamlede oplysninger på en række måder, herunder:

i. Forbedre oplevelsen
Vi bruger dine data til at give dig de produkter og tjenester, du har bedt om fra os eller har udtrykt interesse for, samt udføre profilering og markedsundersøgelser. Disse data bruges til at forbedre vores tilbud og hjælpe os med at forstå og respektere dine præferencer bedre. Desuden kan disse data også bruges til at administrere konkurrencer eller tilbud, som du indtræder.

ii. Kommunikation
Vi bruger dine data til at kunne kommunikere med dig nye produkter, reservere opdateringer, fællesskabsnyheder og lejlighedsvise tilbud. Brug af personoplysninger sikrer, at vi ikke alene kan tilpasse vores meddelelser, men også skræddersy dem for at afspejle dine interesser og præferencer.

III. Analytics
Vi bruger Google Analytics til at måle og spore din rejse gennem websted (er). Dette bruges til at forstå, hvordan besøgende bruger vores platforme og i sidste ende at hjælpe os med at levere bedre en bedre oplevelse, mere relevant indhold og mere tilpasset kommunikation.
Highland Titles har også integreret Google Play med Google Analytics, og vi kan derfor se appspecifikke oplysninger til Android App-brugere. De indsamlede oplysninger er anonyme og ikke personligt identificerbare.
Vær opmærksom på, at Google opererer uafhængigt af os og har sin egen privatlivspolitik, som vi anbefaler dig at gennemgå her.

Bemærk venligst, at dine oplysninger kun deles med organisationer, der hjælper os med at levere og forbedre oplevelsen, herunder Highland Titles Limited, Mailchimp, Referral Candy, Attacat og Strut. Vi deler ikke dine oplysninger til markedsføringsformål udenfor disse organisationer.

3. Hvordan deler vi dine oplysninger?

Vi vil ikke sælge, dele eller udleje data til nogen; Vi er den eneste ejer af de indsamlede oplysninger på dette websted.
Vi kan sende personlige oplysninger om dig til andre virksomheder eller enkeltpersoner, når:
jeg. Vi skal dele oplysningerne for at levere en tjeneste, du har anmodet om

ii. Vi skal sende oplysningerne til medlemsvirksomheder, der arbejder på vores vegne for at yde en service til dig (medmindre vi fortæller dig anderledes, har disse virksomheder ikke ret til at bruge de personligt identificerbare oplysninger, vi leverer til dem, ud over hvad der er nødvendigt for at hjælpe os)
iii. I det usandsynlige tilfælde at skulle reagere på lovlige indkaldelser, retskendelse eller andre juridiske processer

4. Hvordan kan du fravælge fra kommerciel kommunikation?

Der findes ingen forkrydsede kasser på vores hjemmeside, og hvor det er praktisk, arbejder vi med en dobbelt opt-in-proces for at sikre, at vi har opnået dit samtykke til at gemme og bruge de personlige oplysninger, vi indsamler.
Vores kunder og brugere af vores hjemmeside får mulighed for at fravælge at have oplysninger sendt til dem på tidspunktet for registrering. Hvis du senere ønsker at ændre denne mulighed, kan du kontakte os for at anmode om, at dit navn tages ud af vores kontaktliste. Vi inkluderer også en opt-out eller unsubscribe link nederst i hver e-mail, vi nogensinde sender til dig.

5. Hvad er dine rettigheder vedrørende data?

Som person har du ret til: at blive informeret om vores brug af dine data; få adgang til dine personlige data rette op på dine data, hvis det er unøjagtigt eller ufuldstændigt anmode om sletning af dine personlige data begrænse behandlingen af ​​dine personlige data indhente og genbruge dine personlige data til eget brug og modsætte sig behandling af dine personlige data, herunder til direkte markedsføring eller forskningsformål.
Hvis du ønsker at udøve nogen af ​​ovennævnte rettigheder, bedes du kontakte os med din anmodning.

6. Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi kan ændre denne politik fra tid til anden for at tage hensyn til udviklingen på webstedet og ændringer i indsamlede oplysninger. Hvis vi gør væsentlige ændringer i den måde, hvorpå vi bruger dine personlige oplysninger, meddeler vi dig ved at sende en fremtrædende meddelelse på vores sider.
Hvis du har spørgsmål vedrørende opsamling, opbevaring og brug af personlige oplysninger fra Little Landowners Ltd, bedes du kontakte os med dit spørgsmål.