Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU
Background Image

Opholder sig på 8 Klosteret

Alt hvad du behøver at vide

Ophold på Highland Club

Da disse er lejligheder med egen forplejning, er der ikke en døgnåben bemandet reception.

Indtjekning er fra kl. 16.00 til 20.00.

Ankomst efter kl. 20.00 skal ske efter forudgående aftale mod et tillægsgebyr, der skal betales online på £25.00. Ankomst efter kl. 22.00 kan ikke indkvarteres, og gæsterne skal tjekke ind den følgende morgen.

Ved afrejsedagen skal du forlade lejligheden kl. 10.00 og lægge nøglerne i postkassen overfor receptionen. Hvis du har brug for en senere afgangstid, kan dette være muligt. Enhver sen udtjekning skal bekræftes ved at kontakte vores administrerende agenter Aonach Mor på 01320 345155 og være underlagt et gebyr på £25.00.

Manglende returnering af alle nøgler vil resultere i en bøde på £ 50 pr. nøgle.


Adgang

Ejendommen ligger på 2. sal i klosterbygningen, som er tilgængelig via en trappe. Bemærk venligst at overnatningsstedet ikke har elevator.

Parkeringsplads

Du skal overholde parkeringsreglerne og parkere på de udpegede pladser. Al parkering er på ejerens egen risiko, og vi påtager os under ingen omstændigheder noget ansvar for tab eller skade på køretøjer eller ejendom, der er tilbage i dem.

Brugsret

Den maksimale mennesker for denne ejendom er 4 personer (plus 1 spædbarn). Vi forbeholder os ret til at afvise yderligere gæster, hvis det overstiger den maksimale belægning uden varsel eller refusion.

Kæledyr

Vi beklager, at vi ikke accepterer kæledyr. Kæledyr er heller ikke tilladt i klosterbygningen.

Rygning

Vi har en streng RYGEPOLITIK, og vi beder vores gæster om at overholde denne. Rygning er ikke tilladt i nogen af boligerne eller i et internt offentligt område, manglende overholdelse kan resultere i yderligere omkostninger eller opsigelse af din reservation.


Skader og personskade

Ejerne af ejendommen påtager sig intet ansvar for tab eller skade på ejendele eller skader som klienten eller noget medlem af deres gruppe pådrager sig.

Wi-Fi-adgang

At følge …..

Adfærdspolitik

Hjerter og sjæle er blevet lagt i bygningen, indretningen og udsmykningen af lejlighederne til din nydelse. Vær venlig at observere følgende:

  • Vi beder dig om at tage ordentlig og rimelig pleje af lejligheden; møbler, billeder, fittings og effekter; Efterlad dem venligst i samme tilstand af reparation og stand og i samme rene og ryddelige stand ved lejeperiodens afslutning som i begyndelsen. Underret os straks om eventuelle brud og skader. Du er juridisk forpligtet til at refundere ejerne for eventuelle udskiftnings-, reparations- eller rengøringsomkostninger efter behov. Du må ikke medbringe potentielt farlige eller farlige genstande i egenskab.
  • Vi beder dig om at være høflig og tage behørigt hensyn til andre beboere. Vi forbeholder os ret til at opsige din reservation og anmode om, at du forlader lokalerne på grund af urimelig adfærd, skade på ejendommen eller overskridelse af den angivne belægning uden refusion.

Eco legitimationsoplysninger

Hos Highland Titles er vi fortsat dybt bevidste om den indflydelse, vi har på vores omgivelser. Vores lejlighed er blevet følsomt restaureret i overensstemmelse med vores kerneværdier. Nærmere oplysninger om, hvordan dette er opnået, er beskrevet nedenfor.

Lokalt fremstillet

Vores senge er lavet af den lokale virksomhed Highland Blind Craft

I sin fulde produktionsfabrik i Inverness beskæftiger Highland BlindCraft nitten højt kvalificerede synshandicappede og handicappede sammen med fire andre raske personer. Design, fremstilling og salg: senge, divaner, madrasser, hovedgærder og stole til de højeste standarder.

Sofaen, lænestole, gardiner og bløde møbler, der bruges i lejlighederne, er alle lavet i Storbritannien (for det meste lokalt).

Belysning

Vi har brugt lavenergibelysning og energibesparende pærer i hele lejligheden.


Lakering

Lejligheden er malet med maling af Little Greene

Little Greene er en uafhængig, britisk malingsproducent, der er engageret i socialt og miljømæssigt ansvarlig produktion af maling og tapeter af høj kvalitet. Deres maling og tapeter repræsenterer 300 års dekorativ historie. Med henvisning til de vigtigste perioder inden for indretning, fra det 17. århundrede til slutningen af det 20. århundrede, er de forpligtet til et igangværende forskningsprogram og er stolte af at puste nyt liv i de bedste farver og mønstre fra fortiden.

En familiedrevet virksomhed med egen fabrik beliggende ved foden af Mount Snowdon i det nordlige Wales, de er den eneste britiske malingsproducent, der stadig producerer et komplet udvalg af traditionelle og moderne finish.

Principper for genbrug og genbrug

Vores sengetøj af høj kvalitet genbruges øko ved hjælp af stoffer og fibre fremstillet af genbrugsmaterialer til fremstilling af kvalitetsfyld og stoffer.

Størstedelen af vores møbler er vintage, og en række hvidevarer fra den tidligere ejer er blevet genbrugt. Eventuelle resterende møbler efterladt af den tidligere ejer er blevet doneret.