Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Land Register

Enhver, der har fulgt historien om souvenir skotsk land salg vil være opmærksome af betydningen af at registrere souvenir arealer. Jeg har beskrevet problemet på min egen blog. Der er endda et synspunkt, der tyder på, at hvis det ikke er tilfældet registreret, er det faktisk ikke solgt. Selvfølgelig er dette ikke rigtig tilfældet, men vi tror det mange af vores kunder foretrækker deres ejerskab af deres særlige stykke Skotland skal være registreret og åben for offentlig opfattelse. Så på vores seneste hjemmeside opdatering har vi indarbejdet et land Registry.

Mange af vores grunde købes af mennesker der ønsker at eje jord og dermed blive Skotske lairds. I dette tilfælde ved vi hvem de er og de kan vælge, om de skal gøre deres oplysninger offentligt tilgængelige. Andre jorloder er købt som gaver. I begge tilfælde kan ejerne efterfølgende sælge eller på anden måde bortskaffe deres jord. Det er kompliceret!

Så de registrerer detaljerne i købet af plottet. Inde i pakken vi sender ud er en unik kode som kan bruges til at overføre ejerskab til en ny ejer. Dette kan bruges, når Pakken bliver givet til en anden.

Hvis dit plot ikke er synligt – husk at du nødt til aktivt at indstille det til at være synligt

Login til din konto – eller skab en konto
Login til din konto – eller skab en konto
Naviger hen til “Dine detaljer”
Naviger hen til “Dine detaljer”
For at gøre dine plots offentligt klikker du bare under
For at gøre dine plots offentligt klikker du bare under “Din detaljer” fanen, kryds i feltet, der siger “Jeg accepterer mit plot bliver tilføjet til Highland Titles Public Land Register” og klik på “Update” knappen.

Hvis du har problemer med at gøre dette, skal du bare kontakte vores support HERE

Vores jord register er klar til at se på www.highlandtitles.dk/find_plots/