Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Highland Titles Naturreservat, Glen Nant

130 hektar af “Skotlands regnskov” støttet af vores Lords og Ladies

  • Nationalt naturreservat med gamle egeskove
  • Hjemmeside af særlig videnskabelig interesse (sssi) og særligt bevaringsområde (sac)
  • Et sikkert sted for det røde egern

Vi var glade for at få muligheden for at eje 130 hektar nationalt naturreservat. Kendt som Skotlands regnskov, den gamle egetræsskov ved Glen Nant er et specielt sted, hvilket SSSI og SAC staus viser

Vi er glade for i partnerskab med Nature Scot,  Skotlands natur agentur, for at beskytte og bevare dette område af national betydning

Ud over den gamle egetræsskov er dette naturreservat hjemsted for spætter, Spurvefugl og røde egern som følger den 2 km lange River Nant

Det giver også lejlighedvis udstigt til Ben Cruachan

Reserves Map

Glen Nant

Kendt som Skotlands regnskov, er den gamle egeskov ved Glen Nant et særligt sted, som det fremgår af SSSI og SAC status.

 Websted af særlig videnskabelig interesseSærlige bevaringsområder


Vores Mål

Glen Nant er et meget anderledes projekt end vores andre naturreservater. Mens reservaterne ved Duror, Mountainview og Kilnaish har mulighed for langsigtede genopbygningsprojekter, er jorden ved Glen Nant en uberørt gammel egetræsskov, og vi har simpelthen et mål om at beskytte det og beholde det på samme måde.

Nature Scot har en eksisterende forvaltningsplan, og vi håber, at vores evne til at bevæge os hurtigt ( i forhold til et offentligt agentur) vil give os mulighed for at hjælpe. 

Besøg reservatet 

Vi vil ikke sælge grunde fra dette sted, og vi opfordrer dig ikke til at besøge, da vi ønsker at holde jorden uberørt og dyrelivet uforstyrret.


Billed galleri 

Highland Titles Dashboard

Hold styr på dine jordlodder, få adgang til live webcams, virtuelle ture og få de seneste opdateringer fra Highland Titles Nature Reserve.

Besøg Dashboard