Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Leveringsinformationer

Vi gør alt hvad vi kan for at levere  en normal service til dig under Corvid-19-epedemien.

Vi er forpligtet til at sikre, at vi leverer dine ordrer. Royal Mail holder posten i bevægelse – og leverer breve og pakker i Storbritannien og til de fleste andre lande i denne svære tid. Dette betyder, at vi kan fortsætte med at levere vores fantastiske service til dig, selvom du ikke er i stand til at forlade dit hjem.

Gennem denne krise vil vi fortsætte med at levere den mest omfattende service, vi kan til alle vores kunder. Efterhånden som tilfælde af corona virus stiger over hele verden oplever vi sammen med andre organisationer problemer med at levere til kunder i et par lande. den aktuelle liste over lande, der ikke i øjeblikket accepterer mail fra Storbritannien, er HER. Hvis dit land er på listen, kan du være sikker på, at din pakke er sikkert gemt her i Skotland og vil blive sendt til dig, så snart postforsendelser genoptages i dit land.

Vi beklager denne ulempe og vil gerne minde dig om, at dit certifikat og velkomstbrev kan downloades med det samme ved at logge ind på din konto ved hjælp af dette link highlandtitles.com/login

Du kan også begynde at bruge vores app med det samme og opdage mere om dit samfund og land.

Mit land står ikke på listen! Hvad skal jeg gøre?

Du må ikke bare vælge et andet land, og så efterfølgende sende os en e-mail om det. Vi kan ikke ændre din leveringsadresse, før den afsendes. Send os først en e-mail, og så vil vi tilføje dit land.

Vi kan ikke sende til adresser i luftværnet eller hæren. De er ikke internationale adresser.

Har du travlt?  Download en kopi

Hvis du opretter en konto, når du placerer din ordre, kan du altid downloade en kopi af dit salgscertifikat – som er tilgængelig få øjeblikke efter, at din ordre er blevet gennemført!

Vi sender HURTIGT

Vi bestræber os på at få din pakke med fysiske dokumenter på posthuset inden for 48 timer efter modtagelsen af din ordre – med mindre du har bestilt i weekenden eller på en helligdag.

Dokumenter, der bestilles efter kl. 8.00 på en fredag, vil ikke blive sendt før om mandagen, da kontoret er lukket i weekenden.

Du kan også downloade en elektronisk kopi af dit certifikat fra din konto som supplement til det komplette sæt af dokumenter, der sendes med posten. Når vi har sendt dine dokumenter, har vi ikke indflydelse på, hvor hurtigt din pakke bliver leveret.

Bestil i god tid, så du ikke oplever skuffelser.

Forsendelse med tracking

Ved international levering tilbyder vi flere tjenester med tracking via Royal Mail. Når du bestiller, får du en tracking-kode, som du så kan kontrollere via hjemmesiden for Royal Mail.

Hvordan tracker man en levering?

Med “Track your item” kan du få de seneste leveringsinformationer om emner, der kan trackes og som du har sendt eller som er blevet sendt til dig.

Hvis du har brugt Royal Mail Signed For® (som ikke er en tracking-tjeneste), kan du stadig bruge Track your item for at kontrollere, om forsendelsen er blevet leveret. Hvis dette er tilfældet, kan du se en kopi af den underskrift, som vi har modtaget.

Du kan bruge “Track your item” med:

Hvordan bruger jeg det?

For at bruge Track your item skal du oplyse os dit 13-cifrede referencenummer og følge instruktionerne.

Bemærk, at Royal Mail-hjemmesiden vil have de mest opdaterede informationer om din forsendelse.