• indstil valuta
  • Login
  • (0) vare(r) €0.00

Leveringsinformationer

Mit land står ikke på listen! Hvad skal jeg gøre?

Du må ikke bare vælge et andet land, og så efterfølgende sende os en e-mail om det. Vi kan ikke ændre din leveringsadresse, før den afsendes. Send os først en e-mail, og så vil vi tilføje dit land.

Vi kan ikke sende til adresser i luftværnet eller hæren. De er ikke internationale adresser.

Har du travlt?  Download en kopi

Hvis du opretter en konto, når du placerer din ordre, kan du altid downloade en kopi af dit salgscertifikat – som er tilgængelig få øjeblikke efter, at din ordre er blevet gennemført!

Vi sender HURTIGT

Vi bestræber os på at få din pakke med fysiske dokumenter på posthuset inden for 48 timer efter modtagelsen af din ordre – med mindre du har bestilt i weekenden eller på en helligdag.

Dokumenter, der bestilles efter kl. 8.00 på en fredag, vil ikke blive sendt før om mandagen, da kontoret er lukket i weekenden.

Du kan også downloade en elektronisk kopi af dit certifikat fra din konto som supplement til det komplette sæt af dokumenter, der sendes med posten. Når vi har sendt dine dokumenter, har vi ikke indflydelse på, hvor hurtigt din pakke bliver leveret.

Bestil i god tid, så du ikke oplever skuffelser.

royal_mail_worldwide_shipping

Forsendelse med tracking

Ved international levering tilbyder vi flere tjenester med tracking via Royal Mail. Når du bestiller, får du en tracking-kode, som du så kan kontrollere via hjemmesiden for Royal Mail.

Hvordan tracker man en levering?

Med “Track your item” kan du få de seneste leveringsinformationer om emner, der kan trackes og som du har sendt eller som er blevet sendt til dig.

Hvis du har brugt Royal Mail Signed For® (som ikke er en tracking-tjeneste), kan du stadig bruge Track your item for at kontrollere, om forsendelsen er blevet leveret. Hvis dette er tilfældet, kan du se en kopi af den underskrift, som vi har modtaget.

Du kan bruge “Track your item” med:

Hvordan bruger jeg det?

For at bruge Track your item skal du oplyse os dit 13-cifrede referencenummer og følge instruktionerne.

Bemærk, at Royal Mail-hjemmesiden vil have de mest opdaterede informationer om din forsendelse.