Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Highland Titles privatlivspolitik

Dette websted drives af Dot Com Ltd, der handler som Highland Titles. Dot Com Limited er et selskab registreret i Alderney, nummer 1936. Alt bevaringsarbejde udføres af Highland Titles Limited, der ejes af The Highland Titles Charitable Trust for Scotland, en velgørenhedsorganisation, der er registreret i Guernsey nummer CH444.

Dot Com Limited (Highland Titles, “vi” eller “os”) tager dit privatliv alvorligt. Læs følgende privatlivspolitik, der dækker detaljeret de oplysninger, vi indsamler fra dig, hvordan vi bruger dem til at forbedre din oplevelse, og hvordan holder vi disse oplysninger sikre.

Denne fortrolighedspolitik gælder for websteder og underdomæner (highlandtitles.com, highlandtitles.fr, highlandtitles.de, highlandtitles.cn, highlandtitles.pt, highlandtitles.it, highlandtitles.es og highlandtitles.dk), der administreres af Dot Com Ltd.
Denne politik gælder ikke for praksis hos virksomheder, som vi ikke ejer eller kontrollerer, eller for personer, som Dot Com Ltd ikke anvender eller administrerer.
Der er mange links på siderne på de websteder, vi administrerer, og som fører dig til andre websteder; skal du sørge for at læse fortrolighedspolitikken på andre websteder, der kan anmode om personlig identificerbare oplysninger, før du registrerer dig hos dem.

1. Hvilke oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler et minimum af personligt identificerbare oplysninger, det muligvis kan for at yde en god service til sine kunder. De indsamlede data kan spores tilbage til fire scenarier:

jeg. Personlig konto
Når du registrerer dig hos Highland Titles, indsamler vi dit fornavn, efternavn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse. Andre data, der opbevares via din konto, inkluderer også købshistorik, plotinformation og indtægter.
Ingen af ​​vores kunders data offentliggøres med den eneste undtagelse af et opt-in register over souvenir plot, hvor vi – på anmodning fra vores kunder – offentliggør deres valgte navn og plot nummer i resultaterne af Highland Titles Land Register . Dette kan findes på https://www.highlandtitles.com/find_plots/

Du får også muligheden for at få adgang til eller registrere en konto ved hjælp af tredjeparter, f.eks. Din Facebook- eller Google-konto. Ved at give os tilladelse til at oprette forbindelse til disse tredjeparter autoriserer du os til at få adgang til og gemme dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse og andre oplysninger, som tredjepartene stiller til rådighed for os, og til at bruge og videregive disse data i i overensstemmelse med denne politik.

ii. Cookies og sporingsteknologier
Denne type information indsamles automatisk, når en bruger besøger et af vores websteder ved hjælp af cookies, beacons, tags og scripts. De hentede data inkluderer IP-adresse, browsertype, anmodede sider, henvisnings- / exit sider og URL’er, antal klik, destinationssider og andre data af denne art. Vi forbinder ikke disse automatisk indsamlede data til personligt identificerbare oplysninger.

iii. E-mail
Bortset fra fornavn, efternavn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse og købshistorik, når vi kommunikerer med dig via e-mail, holder vi også oversigt over dine interaktioner med e-mailen, herunder om du har åbnet den og hvilke links har blevet klikket.

iv. Integrerede tjenester
Vi vil gerne belønne dig og dine venner, når du henviser til vores produkt. For at gøre dette bruger vi en henvisningsplatform, som vi gemmer din e-mail-adresse sammen med navnene og e-mail-adresserne på enhver ven, du har henvist til Highland Titles.

2. Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Kort sagt, vi bruger dine oplysninger til at tilpasse og forbedre din kundeoplevelse. Vi bruger de indsamlede oplysninger på forskellige måder, herunder:

jeg. Forbedre oplevelsen
Vi bruger dine data til at give dig produkter og tjenester, du har anmodet om fra os eller har udtrykt interesse i, samt udføre profilering og markedsundersøgelser. Disse data bruges til at forbedre vores tilbud og hjælpe os med bedre at forstå og respektere dine præferencer. Desuden kan disse data også bruges til at administrere alle konkurrencer eller tilbud, som du deltager i.

ii. Kommunikation
Vi bruger dine data til at være i stand til at kommunikere med dig alle nye produkter, reservere opdateringer, samfundsnyheder og lejlighedsvise tilbud. Brug af personlige data sikrer, at ikke kun vi kan tilpasse vores beskeder, men også skræddersy dem til at afspejle dine interesser og præferencer.

III. Analytics
Vi bruger Google Analytics til at måle og spore din rejse gennem websitet (er). Dette bruges til at forstå, hvordan besøgende bruger vores platforme og i sidste ende til at hjælpe os med at levere bedre en bedre oplevelse, mere relevant indhold og mere tilpasset kommunikation.
Highland Titles har også integreret Google Play med Google Analytics, så vi kan se appspecifik information til Android-app-brugere. De indsamlede oplysninger er anonyme og kan ikke identificeres personligt.
Vær opmærksom på, at Google fungerer uafhængigt af os og har sin egen privatlivspolitik, som vi anbefaler, at du gennemgår her.

Bemærk, at dine oplysninger kun deles med organisationer, der hjælper os med at levere og forbedre oplevelsen, disse inkluderer Highland Titles Limited, Mailchimp, Referral Candy, Attacat og Strut. Vi vil ikke dele dine oplysninger til markedsføringsformål uden for disse organisationer.

3. Hvordan deler vi dine oplysninger?

Vi vil ikke sælge, dele eller udleje data til nogen; vi er den eneste ejer af de oplysninger, der er indsamlet på dette websted.
Vi kan sende personlig identificerbare oplysninger om dig til andre virksomheder eller enkeltpersoner, når:
jeg. Vi er nødt til at dele informationen for at levere en service, du har anmodet om
ii. Vi er nødt til at sende oplysningerne til medlemsfirmaer, der arbejder på vores vegne for at levere en service til dig (medmindre vi fortæller dig anderledes, har disse virksomheder ikke ret til at bruge de personligt identificerbare oplysninger, vi leverer dem, ud over hvad der er nødvendigt for at hjælpe os)
iii. I det usandsynlige tilfælde af at skulle svare på juridiske stævninger, retsafgørelse eller andre juridiske processer

4. Hvordan kan du fravælge kommerciel kommunikation?

Der er ingen forkrydsede felter på vores hjemmeside, og hvor det er muligt, driver vi en dobbelt opt-in-proces for at sikre, at vi korrekt har fået dit samtykke til at gemme og bruge de personlige oplysninger, vi indsamler.
Vores kunder og brugere af vores websted får mulighed for at fravælge at få oplysninger sendt til dem på tidspunktet for registrering. Hvis du senere ønsker at ændre denne indstilling, kan du kontakte os for at anmode om, at dit navn fjernes fra vores kontaktliste. Vi inkluderer også et link til fravælgelse eller afmelding i bunden af ​​hver e-mail, vi nogensinde sender dig.

5. Hvad er dine rettigheder vedrørende data?

Som person har du ret til: at blive informeret om vores brug af dine data; få adgang til dine personlige data; korriger dine data, hvis de er unøjagtige eller ufuldstændige; anmode om sletning af dine personlige data; begrænse behandlingen af ​​dine personlige data; skaffe og genbruge dine personlige data til dine egne formål; og mod at gøre indsigelse mod behandling af dine personlige data, herunder med henblik på direkte markedsføring eller forskningsformål.
Hvis du ønsker at udøve nogen af ​​de ovennævnte rettigheder, bedes du kontakte os med din anmodning.

6. Ændringer af denne privatlivspolitik

Vi kan ændre denne politik fra tid til anden for at tage højde for udviklingen på webstedet og ændringer i indsamlet information. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i den måde, vi bruger dine personlige oplysninger på, underretter vi dig ved at sende en fremtrædende meddelelse på vores sider.
Hvis du har spørgsmål angående indsamling, opbevaring og brug af personlige oplysninger fra Dot Com Ltd, bedes du kontakte os med dit spørgsmål.