Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Traditionel kilt

£500.00

Traditionel kilt

Highland Titles Kilt er håndlavet for os af Chisholms, det traditionelle valg af Highlanders. Generationer af Chisholm-familien har skabt et ry, der gør dem til “Savile Row” af kilts.

Vores kilter er lavet med en traditionel tung vægt (500-515gm karmull synonymt med den 8 yard håndlavede kilt. Denne tartan klud er udelukkende vævet til os af Lochcarron of Scotland og kilts lavet i dette materiale, reserveret til Lairds of Glencoe og Lochaber, er kun tilgængelige fra os.

Vi beder om at give os tre målinger plus din højde og vægt, som vi vil videresende til Chisholms, dem der skal lave din kilt og sende det til dig gratis. Brug venligst et målebånd og dette diagram for at tage disse målinger nu, inden du lægger din ordre.

Bemærk venligst, at leveringen vil ske af Chisholms og kan tage op til 8 uger

Leverings information

Gratis levering til hele verdenen.

Du kan finde alle dine leverings informationer her.

Returnerings oplysninger

Vi accepterer retuneringer inden for 30 dage efter bestillingsdatoen og vil refundere beløbet. Bemærk dog at vi IKKE refundere porto eller gavepapirgebyr samt indgraveringer eller tilpasset tilbehør. Med mindre det er defekt

Du kan finde alle dine returnerings informationer her.

Hvorfor købe af os?

1. Det er en gave for livet! – Dette er noget, som du selv eller modtageren kan værdsætte for evigt og kan overføres til kommende generationer.

2. Det er miljøvenligt, vi bruger overskuddet fra vores salg til at oprette naturresservater i det skotske højland og finansiere bevaringsprojekter på landet. I årenes løb har vi plantet tusindvis af træer skabt insekt hoteller, falgermusbokse, bikuber, en 3 hektar grund og et evigt hjem for skadede pindsvin, blandt andre projekter.

3. Det er en god undskyldning for at besøge det skotske højland! – Kom og se dit jordlod med dine egne øjne og få en rundvisning i reservatet