Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Højlandskø med lyde

£50.00

Denne dejlige højlandsko på 30 cm (12 tommer) har bløde buede horn og en superbløde pels. Som er rigtig Sød, hans bedste funktion er, at han elsket muer, når du trykker på hoven, sikker på at glæde de små. Iført Highland Titles tartan tammy og sports et Highland Titles tartan tørklæde. Et andet blødt legetøj, der er langt sjovere end en bamse!

Lavet af super bløde materialer.

30 cm ca.

Klem dets fod for at aktivere den indbyggede lyd.

Produkt detaljer

Leverings information

Gratis levering til hele verdenen.

Du kan finde alle dine leverings informationer her.

Returnerings oplysninger

Vi accepterer retuneringer inden for 30 dage efter bestillingsdatoen og vil refundere beløbet. Bemærk dog at vi IKKE refundere porto eller gavepapirgebyr samt indgraveringer eller tilpasset tilbehør. Med mindre det er defekt

Du kan finde alle dine returnerings informationer her.

Hvorfor købe af os?

1. Det er en gave for livet! – Dette er noget, som du selv eller modtageren kan værdsætte for evigt og kan overføres til kommende generationer.

2. Det er miljøvenligt, vi bruger overskuddet fra vores salg til at oprette naturresservater i det skotske højland og finansiere bevaringsprojekter på landet. I årenes løb har vi plantet tusindvis af træer skabt insekt hoteller, falgermusbokse, bikuber, en 3 hektar grund og et evigt hjem for skadede pindsvin, blandt andre projekter.

3. Det er en god undskyldning for at besøge det skotske højland! – Kom og se dit jordlod med dine egne øjne og få en rundvisning i reservatet