Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Highland Titles-polotrøje

£30.00

Skræddersyet kortærmet polo shirt i bomuld/piké med broderet Highland Titles logo på brystet. Kan bruges uanset alder. En polo shirt passer sammen med alt fra chinos og en blazer til afslappet hverdags tøj, til jeans i weekenden eller ferie shorts.
Fås i 5 størrelser. S-38, M-40, L-42, XL-44, XXL-46/48.
Stof 100% forkrympet kæmmet bomuld.
Vælg venligst hvor mange skjorter du har brug for, du kan derefter vælge din størrelse på den næste side.

Leverings information

Gratis levering til hele verdenen.

Du kan finde alle dine leverings informationer her.

Returnerings oplysninger

Vi accepterer retuneringer inden for 30 dage efter bestillingsdatoen og vil refundere beløbet. Bemærk dog at vi IKKE refundere porto eller gavepapirgebyr samt indgraveringer eller tilpasset tilbehør. Med mindre det er defekt

Du kan finde alle dine returnerings informationer her.

Hvorfor købe af os?

1. Det er en gave for livet! – Dette er noget, som du selv eller modtageren kan værdsætte for evigt og kan overføres til kommende generationer.

2. Det er miljøvenligt, vi bruger overskuddet fra vores salg til at oprette naturresservater i det skotske højland og finansiere bevaringsprojekter på landet. I årenes løb har vi plantet tusindvis af træer skabt insekt hoteller, falgermusbokse, bikuber, en 3 hektar grund og et evigt hjem for skadede pindsvin, blandt andre projekter.

3. Det er en god undskyldning for at besøge det skotske højland! – Kom og se dit jordlod med dine egne øjne og få en rundvisning i reservatet