Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Highland Titles-butterfly

£15.00

Passer til formelle og uformelle lejligheder, denne elegante butterfly er lavet for os i Highland Titles tartan. Highland Titles tartan-butterfly er det perfekte skotske tilbehør til enhver lejlighed og giver dig mulighed for at tale om dit plot, når du bliver spurgt om dit slæbebånds tartan.

Er bundet og lavet af 226,79 gram uld, vævet i Skotland

Leverings information

Gratis levering til hele verdenen.

Du kan finde alle dine leverings informationer her.

Returnerings oplysninger

Vi accepterer retuneringer inden for 30 dage efter bestillingsdatoen og vil refundere beløbet. Bemærk dog at vi IKKE refundere porto eller gavepapirgebyr samt indgraveringer eller tilpasset tilbehør. Med mindre det er defekt

Du kan finde alle dine returnerings informationer her.

Hvorfor købe af os?

1. Det er en gave for livet! – Dette er noget, som du selv eller modtageren kan værdsætte for evigt og kan overføres til kommende generationer.

2. Det er miljøvenligt, vi bruger overskuddet fra vores salg til at oprette naturresservater i det skotske højland og finansiere bevaringsprojekter på landet. I årenes løb har vi plantet tusindvis af træer skabt insekt hoteller, falgermusbokse, bikuber, en 3 hektar grund og et evigt hjem for skadede pindsvin, blandt andre projekter.

3. Det er en god undskyldning for at besøge det skotske højland! – Kom og se dit jordlod med dine egne øjne og få en rundvisning i reservatet