Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Officielle Emblem

£20.00

Alle Lairds af Glencoe, Lochaber og Kilnaish har muligheden for at vise og bruge det officielle emblem. Printet I fuld farve på arkiveret pergament papir med et laksejl, Det er en skat som man kan vise frem med stolthed.
Hvert enkelt Award Of Arms bekræfter det rigtige af en Laird, Lord eller Lady at bruge Arms af Glencoe eller Lochaber.
Bare skriv dit fulde navn og titel, samt dit plot nummer, præcis som du gerne vil have det vist hvis ikke du også køber et stykke land ved siden af.
29.7 cm x 42.0 cm

(*Denne enhed indeholder symboler for heraldik som vedrører vores bevarelse og restaurering af Glencoe Wood. Det er registreret som vores varemærke at sikre, at du med vores samtykke er fri til at vise billedet for at angive dit engagement i vores arbejde for at genopbygge og bevare de vilde steder i Skotland. Vi er ikke registreret i det offentlige register over alle Arms og Bearings i Skotland, så det er ikke egnet til at blive vist I Skotland)

Leverings information

Gratis levering til hele verdenen.

Du kan finde alle dine leverings informationer her.

Returnerings oplysninger

Vi accepterer retuneringer inden for 30 dage efter bestillingsdatoen og vil refundere beløbet. Bemærk dog at vi IKKE refundere porto eller gavepapirgebyr samt indgraveringer eller tilpasset tilbehør. Med mindre det er defekt

Du kan finde alle dine returnerings informationer her.

Hvorfor købe af os?

1. Det er en gave for livet! – Dette er noget, som du selv eller modtageren kan værdsætte for evigt og kan overføres til kommende generationer.

2. Det er miljøvenligt, vi bruger overskuddet fra vores salg til at oprette naturresservater i det skotske højland og finansiere bevaringsprojekter på landet. I årenes løb har vi plantet tusindvis af træer skabt insekt hoteller, falgermusbokse, bikuber, en 3 hektar grund og et evigt hjem for skadede pindsvin, blandt andre projekter.

3. Det er en god undskyldning for at besøge det skotske højland! – Kom og se dit jordlod med dine egne øjne og få en rundvisning i reservatet