Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Dediker et træ

£10.00

Vores dedikerede træ plantnings gave er en af de mest miljøvenlige og unikke gaver du kan købe! Det er en gave, der ikke koster alverden, og er velegnet til alle lejligheder, det er en meget speciel måde at give noget tilbage til planeten på. Det er virkelig en gave for livet! Vi planter kun indfødte skotske arter for at hjælpe med at genoprette The Caledonian Forest. Kun ti træer vil udligne det CO2 forbrug som en hel familie udleder på et helt år.
100% af overskuddet fra dette går direkte til træ plantning.

Inkluderet i dette køb:
Personligt træplantecertifikat
Kort over området og detaljer om, hvordan man besøger området.
Oplysninger om Glencoe Wood

Leverings information

Gratis levering til hele verdenen.

Du kan finde alle dine leverings informationer her.

Returnerings oplysninger

Vi accepterer retuneringer inden for 30 dage efter bestillingsdatoen og vil refundere beløbet. Bemærk dog at vi IKKE refundere porto eller gavepapirgebyr samt indgraveringer eller tilpasset tilbehør. Med mindre det er defekt

Du kan finde alle dine returnerings informationer her.

Hvorfor købe af os?

1. Det er en gave for livet! – Dette er noget, som du selv eller modtageren kan værdsætte for evigt og kan overføres til kommende generationer.

2. Det er miljøvenligt, vi bruger overskuddet fra vores salg til at oprette naturresservater i det skotske højland og finansiere bevaringsprojekter på landet. I årenes løb har vi plantet tusindvis af træer skabt insekt hoteller, falgermusbokse, bikuber, en 3 hektar grund og et evigt hjem for skadede pindsvin, blandt andre projekter.

3. Det er en god undskyldning for at besøge det skotske højland! – Kom og se dit jordlod med dine egne øjne og få en rundvisning i reservatet