Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Bliv sponsor for en habitatkasse

£50.00

Mange fugle, bier og flagermus og insekter er afhængige af træhuller. Disse findes oftest i gamle træer, hvad enten de lever eller ej. De fungerer som en ressource eller habitat for de forskellige dyr, der spiller en afgørende rolle i det skovområde, vi forsøger at bevare og genskabe.

Desværre er de fleste af vores skovtræer for unge til at have huller, og denne situation vil ikke ændre sig i mange år fremover.

Vores ældre skovtræer er allerede hjemsted for en bred vifte af dyreliv, og der er mange forskellige måder, hvorpå vi forbedrer levestedet. En af disse er ved at levere habitatbokse. De tilgængelige kasser vil variere afhængigt af det område, hvor de skal placeres. Vælg venligst den type kasse, der er angivet, og giv os navnet på sponsoren, når du bestiller, og skovholdet vil kunne tildele en passende kasse.

Vi tilbyder dyrelivskasser til fugle, flagermus, bier og insekter.

Du kan hjælpe ved at sponsorere vores habitat boks program. Vi vil give dig placeringen af ​​”din” boks, så du kan se den, når du besøger os.

Vores kasser fremstilles lokalt af skotske håndværkere fra ubehandlet træ. De vil vare i mindst 10 år og sandsynligvis meget længere.

Vi beder om din hjælp til at opnå ovenstående.

For en donation kan du sponsorere en habitatboks på passende steder efter eget valg. Til gengæld for din donation, når “din” boks er blevet installeret, vil du modtage en e-mail, herunder:

Et certifikat med navnet eller dedikationen af ​​dit valg,

Eller et fotografi af din habitatboks og det unikke identifikationsnummer

kortkoordinater, der viser placeringen, hvis du gerne vil tage et kig

oplysninger om vores habitat boks program

Vælg venligst hvilken type boks (e) du ønsker at sponsorere på næste side og angiv navnet eller dedikationen til at forbinde med sponsoratet

Leverings information

Gratis levering til hele verdenen.

Du kan finde alle dine leverings informationer her.

Returnerings oplysninger

Vi accepterer retuneringer inden for 30 dage efter bestillingsdatoen og vil refundere beløbet. Bemærk dog at vi IKKE refundere porto eller gavepapirgebyr samt indgraveringer eller tilpasset tilbehør. Med mindre det er defekt

Du kan finde alle dine returnerings informationer her.

Hvorfor købe af os?

1. Det er en gave for livet! – Dette er noget, som du selv eller modtageren kan værdsætte for evigt og kan overføres til kommende generationer.

2. Det er miljøvenligt, vi bruger overskuddet fra vores salg til at oprette naturresservater i det skotske højland og finansiere bevaringsprojekter på landet. I årenes løb har vi plantet tusindvis af træer skabt insekt hoteller, falgermusbokse, bikuber, en 3 hektar grund og et evigt hjem for skadede pindsvin, blandt andre projekter.

3. Det er en god undskyldning for at besøge det skotske højland! – Kom og se dit jordlod med dine egne øjne og få en rundvisning i reservatet