• indstil valuta
  • Login
  • (0) vare(r) €0.00
*

Bestseller-pakke

Bekræft din nye identitet med en Award of Arms ​​Glencoe og et foto ID-kort, der bekræfter placeringen af ​​dit jordlod. Foto ID-kort Vores kreditkort på størrelse med et ID-kort vil hjælpe dig med at etablere din nye aristokratiske identitet som en Laird of Glencoe, og det er meget nemmere end at føre dit certifikat med dig. Dette kort er ikke inkluderet som standard med nogen af ​​gavepakkerne, men kan købes som ekstra med pakken eller på et senere tidspunkt. Dette foto ID-kort registrerer din identitet, dit plotnummer og den præcise placering, ved hjælp af længde- og breddegrader, klar til at blive indtastet i en hvilken som helst egnet GPS eller iPhone.

Oprettelse af kortet er simpelt. Hvis din computer har et indbygget kamera, kan du muligvis inkludere et snap direkte. Ellers upload ethvert egnet fotografi og beskær det efter behov. Hvis du ikke ønsker at bruge et billede, kan du i stedet vælge Arms of Glencoe i stedet.

Award of Arms

Vi skænker Glencoe eller Lochaber Arms * på alle vores Lairds, og dette smukke pergament bekræfter din ret til at vise disse våben og bruge stilen og titlen på Laird (Lord) eller Lady of Glencoe. Fuldfarve, arkiveringspergament og en præget forsegling fuldender denne Award. Hver våbenvurdering bekræfter en ejer af et jorlod rettigheder til at bruge Glencoe eller Lochabers våben til evighed som en Laird, Lord eller Lady of Glencoe. Angiv et helt navn og en titel, som du ønsker at den skal vises på prisen og dit plotnummer, hvis ikke kan du købe det med et Jordlod. 29,7 cm x 42,0 cm.

pris £35.00

Antal

Tilføj til kurvTilbage til tilbehørs shoppen