• indstil valuta
  • Login
  • (0) vare(r) €0.00
*

Highland Titles Bamser Og Plysdyr

Vi tilbyder 3 slags Bamse og plysdyr:
Bamsen:
Denne meget søde og ekstremt bløde bamse er iført
I Highland TItles tørklæde og med hans helt egen strikkede trøje, den perfekte lille skotske bamse bjørn! Det er en af de mest populære bamser! Den er ca 25,4 cm høj, vores Highland Titles bamse dejlig blød og er et stort hit hos de yngre jordejere. Ville du ikke elske at have denne lille bamse som din nye bedste ven?
Highland koen:
Den skotske highland ko er især kendt for sine lange horn og sin meget lange pels. Dette dejlige plysdyr er meget detaljeret og meget livagtig. Utrolig blød og lækker. Det er en unik tilføjelse til vores highland titles sortiment. Koen er iført et Highland Titles halstørklæde. Den perfekte gave til vores yngre Higland Titles jordejere eller dem som bare elsker Higland køer.
Det røde egern:
Vidste du at der er mindre en 120,000 røde egern tilbage i skotland? Det gør dem ekstremt vigtige for os her i Highland Titles. Specielt efter den seneste aftale med natur reservatet. Dette ekstremt søde og meget bløde røde egern er iført et Highland Titles halstørklæde, er ca 17.8 cm høj. Hans bløde pels og søde ansigt gør ham til et hit hos unge som gamle.

pris £25.00

Antal

Tilføj til kurv  Tilbage til tilbehørs shoppen