• indstil valuta
  • Login
  • (0) vare(r) €0.00
*

Highland Titles Bamser Og Plysdyr

Vi tilbyder 4 slags Bamse og plysdyr:

Bamsen:

Denne meget søde og ekstremt bløde bamse er iført
I Highland TItles tørklæde og med hans helt egen strikkede trøje, den perfekte lille skotske bamse bjørn! Det er en af de mest populære bamser! Den er ca 25,4 cm høj, vores Highland Titles bamse dejlig blød og er et stort hit hos de yngre jordejere. Ville du ikke elske at have denne lille bamse som din nye bedste ven?

Det røde egern:

Vidste du at der er mindre en 120,000 røde egern tilbage i skotland? Det gør dem ekstremt vigtige for os her i Highland Titles. Specielt efter den seneste aftale med natur reservatet. Dette ekstremt søde og meget bløde røde egern er iført et Highland Titles halstørklæde, er ca 17.8 cm høj. Hans bløde pels og søde ansigt gør ham til et hit hos unge som gamle.

Pindsvin:

Highland Titles plejer en masse pindsvin i vores pindsvinhospital og woodland Forever Home for permenant deaktiverede pindsvin. Dette dejlige pindsvin-pindsvinlegetøj er meget sundt, fremragende detaljeret og bemærkelsesværdigt naturtro. Blødt og koseligt, dette er en unik tilføjelse til vores Highland soft legetøjssortiment.
Hans søde, elskende træk og venlige ansigt er kærligt udformet og klædt i Highland Titles tartan. Den perfekte gave til vores yngre Highland Titles plotsejere eller dem, der elsker kærlighed til pindsvin!

Odder:

Odderen måler ca 45 cm fra hoved til hale, Highland Titles odderen er perfekt til vand eller jordelskeren. Iklædt et lille Highland Titles tørklæde. Dets brune pels og lange muskuløse hale er 2 af flododderens mest karakteristiske træk.

Vælg dit (de) plyselegetøj (er) på næste side

pris £25.00

Antal

Tilføj til kurvTilbage til tilbehørs shoppen