Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Bagagemærke

£12.00

Vores bagagelabel i premiumkvalitet er den perfekte gave til enhver rejsende Lord eller Lady. Det klassiske vintage design med det guldprægede logo bliver ældre til perfektion, jo mere det bruges.

Den justerbare rem og spænde gør det muligt at fastgøre dette mærke sikkert til enhver type bagage. Det er et gennemsigtig ærme, der huser dine detaljer for at undgå enhver forvirring ved genindvinding af bagage!

Leverings information

Gratis levering til hele verdenen.

Du kan finde alle dine leverings informationer her.

Returnerings oplysninger

Vi accepterer retuneringer inden for 30 dage efter bestillingsdatoen og vil refundere beløbet. Bemærk dog at vi IKKE refundere porto eller gavepapirgebyr samt indgraveringer eller tilpasset tilbehør. Med mindre det er defekt

Du kan finde alle dine returnerings informationer her.

Hvorfor købe af os?

1. Det er en gave for livet! – Dette er noget, som du selv eller modtageren kan værdsætte for evigt og kan overføres til kommende generationer.

2. Det er miljøvenligt, vi bruger overskuddet fra vores salg til at oprette naturresservater i det skotske højland og finansiere bevaringsprojekter på landet. I årenes løb har vi plantet tusindvis af træer skabt insekt hoteller, falgermusbokse, bikuber, en 3 hektar grund og et evigt hjem for skadede pindsvin, blandt andre projekter.

3. Det er en god undskyldning for at besøge det skotske højland! – Kom og se dit jordlod med dine egne øjne og få en rundvisning i reservatet