• indstil valuta
  • Login
  • (0) vare(r) €0.00
*

Adopter et dyr for kun 250 kroner

Den perfekte gave for dyre og naturelskere

Hjælp os med at finansiere vores vitale bevaringsarbejde og give vores oprindelige dyreliv beskyttelse døgnet rundt, mad og husly. Vores adoptionspakke er en tankevækkende gave til enhver natur eller dyreelsker. Det inkluderer et officielt adoptionscertifikat samt eksklusive regelmæssige e-mail-opdateringer om dit adopterede dyr.

Hjælp os med at give disse ikoniske arter den bedst mulige fremtid i Skotland og adoptere et dyr i dag!

Hvorfor skal du adoptere en skotsk vildkat?

Ved at adoptere en skotsk vildkat med Highland Titles vil du tillade os at fortsætte med at støtte projekter for ikke kun at hjælpe vores bosatte hybrid skotske vildkatte, men også fremtiden for denne art i Skotland.

Hvorfor adoptere et pindsvin?

Ved at adoptere et pindsvin med Highland Titles giver du os mulighed for at fortsætte med at støtte projekter for at hjælpe ikke kun lokale pindsvin i vores naturreservater, men også i Skotland.

Hvorfor adoptere et rødt egern?

Ved at adoptere et rødt egern med Highland Titles giver du os mulighed for at fortsætte med at støtte projekter for at hjælpe ikke kun lokale røde egern i vores naturreservater, men også i Skotland.

Hvorfor adoptere en flagermus?

Ved at adoptere en flagermus med Highland Titles giver du os mulighed for at fortsætte med at støtte projekter for at hjælpe ikke kun lokale flagermus i vores naturreservater, men også i Skotland, herunder vores regelmæssige gåture med flagermusdetektor. Det giver også en unik gave til en ven eller et familiemedlem.

Hvad inkludere dette?

Din adoptionspakke inkluderer et officielt tilpasset adoptionscertifikat, regelmæssige e-mail-opdateringer og den taknemmelige tak fra vores lokale vildkatte, pindsvin, røde egern og flagermus (og den samlede skotske flagermuspopulation)!

 

pris £25.00

Antal

Tilføj til kurvTilbage til tilbehørs shoppen