Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

5-årsplan for Highland Titles

£5.00

For dem, der er interesseret i bevaringsfremskridt på Highland Titles Nature Reserve, er dette den perfekte rapport for dig at få fat i.

Dette er vores anden femårsplan – opdateret i 2015. Denne anden femårsplan løber fra 2014 til 2018. Planen giver os mulighed for at opdatere vores Lairds, ladies og lords med det, vi har opnået og arbejder hen i mod det, vi har foreslået at opnå i vores femårig plan.

Vi mener, at oplysningerne i planen er af stor interesse for mange af vores Lairds, så vi tilbyder den nuværende femårsplan som en blank A5 brochure med yderligere kommentarer til fremskridt og andre relaterede anekdoter.

Hvad indebærer femårsplanen?

  • Den seneste opdatering af vores femårsplan indeholder følgende detaljer:
  • En besked fra Dr. Peter Bevis, administrerende direktør for Highland Titles
  • En introduktion til naturreservatet Highland Titles
  • En historie af Glencoe Wood
  • Gennemgang af femårsplan og tilhørende risici
  • Løbende årlige mål
  • Vi håber du nyder det!
  • 44 sider, A5 fuldfarve brochure

Leverings information

Gratis levering til hele verdenen.

Du kan finde alle dine leverings informationer her.

Returnerings oplysninger

Vi accepterer retuneringer inden for 30 dage efter bestillingsdatoen og vil refundere beløbet. Bemærk dog at vi IKKE refundere porto eller gavepapirgebyr samt indgraveringer eller tilpasset tilbehør. Med mindre det er defekt

Du kan finde alle dine returnerings informationer her.

Hvorfor købe af os?

1. Det er en gave for livet! – Dette er noget, som du selv eller modtageren kan værdsætte for evigt og kan overføres til kommende generationer.

2. Det er miljøvenligt, vi bruger overskuddet fra vores salg til at oprette naturresservater i det skotske højland og finansiere bevaringsprojekter på landet. I årenes løb har vi plantet tusindvis af træer skabt insekt hoteller, falgermusbokse, bikuber, en 3 hektar grund og et evigt hjem for skadede pindsvin, blandt andre projekter.

3. Det er en god undskyldning for at besøge det skotske højland! – Kom og se dit jordlod med dine egne øjne og få en rundvisning i reservatet