• indstil valuta
  • Login
  • (0) vare(r) €0.00

Den GRATIS app Highland Titles Scottish Estate Manager

Nu kan du nyde din ejendom i det skotske højland, hvor du end er i verden!

Scottish Estate Manager App

Er du en Laird, Lord eller Lady af Glencoe eller Lochaber? Highland Titles har udviklet en app til netop dig! Enhver Highland Titles-jordejer kan bruge vores gratis app, uanset placeringen eller størrelsen af din jordlod.

Gør din rang som Laird mere fornøjelig og belønnende ved at downloade vores app til at administrere din ejendom, så du kan have forbindelse til din ejendom fra et hvilket som helst sted i verden, når du end ønsker det.

For at downloade vores app skal du blot logge ind på App Store på din telefon og søge efter “Highland Titles”.

googleplaybuttonappstorebutton


Funktioner

Funktionspanel

dashboard

Med funktionspanelet får du et hurtigt overblik i realtid over din skotske jordlod, herunder lokal tid, vejrforhold samt aktuel afstand mellem dig og din ejendom i højlandet.

Find din jordlod

lochaber-find-plot-with-frame

“Find din jordlod” bruger et interaktivt kort og teknologi med satellitnavigation til at dirigere dig hen til din jordlod. Det er en fremragende hjælp, hvis du har mulighed for at besøge naturreservatet personligt, eller hvis du bare for sjov ønsker at se, hvor langt du befinder dig fra det. Du låser automatisk op for et besøgscertifikat, når du kommer hen til din jordlod.

Få de seneste nyheder

lochaber-my-news-with-frame

Vi ville ikke blive overraskede, hvis du tog et billede eller to, når du besøger Highland Titles-naturreservatet; hver eneste dag bjergtages vi af skønheden! Hvorfor ikke dele det med dine venner og familie ved at bruge din app til at oprette og sende et personligt tilpasset postkort?

Identifikationskort

card

Du kan dokumentere din titel med det id-kort, der er tilgængeligt direkte via din app. Brug det til at få adgang til en hel verden af muligheder!

Og meget mere!

  • Opbyg et galleri af billeder fra besøg på din fantastiske jordlod.
  • Lav et postkort fra din jordlod
  • Læs mere om de lokale begivenheder i nærheden af Highland Titles-naturreservatet.
  • Se videoer og opdateringer af, hvad dyrene i reservatet finder på.

Din feedback

Vi ønsker, at app’en skal gøre det mere fornøjeligt at være Lord eller Lady fra Highland Titles, uanset om du befinder dig tæt på eller langt væk. Vi ønsker, at vores jordejere føler sig virkelig tilknyttet til det land, som de elsker, hvilket er grunden til, at vores app er GRATIS og tilgængelig til iOS og Android. Der vil løbende komme opdateringer til app’en på basis af jordejernes feedback, så hvis der er noget, du gerne vil have i app’en, som ikke allerede er der, skal du sige det til os!

Begynd allerede nu at bruge app’en Highland Titles Scottish Estate Manager, så du kan forbedre din oplevelse som Lord eller Lady.

For at få fat på vores app skal du besøge App Store og søge efter “Highland Titles” eller følge de nedenstående links!

googleplaybuttonappstorebutton

For at logge ind på app’en skal du bruge dit Highland Titles-jordlodsnummer og de første seks cifre i dit referencenummer for OS-gitteret (Ordnance Survey). Begge disse kan du finde i salgscertifikatet i din velkomstpakke.

Hvis du ikke kan finde disse, kan du kontakte [email protected], og så vil vi prøve at hjælpe dig.

Alternativt kan du læse vores Ofte stillede spørgsmål, hvor du kan få yderligere informationer og råd.