Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU
Background Image

VILKÅR OG BETINGELSER

Læs venligst omhyggeligt

Bookinger foretaget via vores sikre online bookingsystem er foreløbige, indtil du har betalt og modtaget vores bekræftelse.

NÅR DU FORETAGER EN ANMODNING OM FERIERESERVATION HOS OS, ANSES DISSE BETINGELSER FOR AT VÆRE ACCEPTERET AF DIG. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din reservation eller disse vilkår, bedes du kontakte os.

Dette er ikke et hotel, men individuelt ejede lejligheder og hytter med egen forplejning.


Lairds, Lords og Ladies of Glencoe

Fås udelukkende til vores Lairds, Lords and Ladies of Glencoe, der ejer grunde på 10 kvadratmeter og derover. Vi beder dig bekræfte navnene på dig og dine gæster på tidspunktet for reservationen samt dit plotnummer i noteafsnittet i din reservation.


Covid-19

I lyset af Covid-19 og i et forsøg på at beskytte alle accepterer du følgende betingelser, når du bor hos os.

Du bekræfter, at hvis du eller et medlem af dit parti har symptomer på COVID-19 under dit ophold, vil du straks underrette os.  Du og hele dit parti vil derefter straks forlade for at isolere dig selv. Du forstår, at du stadig er ansvarlig for saldoen på dit planlagte ophold.

Du bekræfter, at hvis symptomer på COVID-19 udvikler sig efter afrejse og / eller du tester positivt for COVID-19-test, skal du underrette os om at give os mulighed for at træffe passende foranstaltninger.

Du bekræfter, at hvis der opstår symptomer under dit ophold, vil du anmode om en test og / eller vende hjem med det samme. Hvis dit ophold forlænges af en eller anden grund, er du ansvarlig for gebyrer i forbindelse med dit ekstra ophold og afbestillingsomkostninger for andre gæster, som vi har brug for at annullere.

En reservation til vores lejlighed kan kun foretages ved hjælp af vores sikre reservationssystem via vores hjemmeside. Du kan også forhøre dig via telefon eller e-mail.

Den person, der foretager reservationen, skal være på 18 år eller derover, og hvis en gæst ankommer og er under 18 år, får de ikke lov til at blive alene. Vi kan kræve fotoidentifikation (pas/kørekort) som bevis på alder. Manglende givelse af disse oplysninger kan resultere i opsigelse af reservationen uden refusion.

Din reservation kan ikke overføres. Du kan ikke overføre eller videresælge din reservation helt eller delvist eller annoncere for vores ejendom, og hvis du gør det, kan din reservation blive afsluttet uden refusion. Eventuelle reservationer, der videresælges eller overføres, kan ikke overholdes, og vi påtager os intet ansvar.

N.B. Hvis nedlukningsrestriktioner på grund af pandemien resulterer i, at vi ikke kan tilbyde indkvarteringen til dig, vil du være i stand til at flytte eller overføre din reservation.

Du må ikke overskride den maksimalt angivne belægning for ejendommen. Disse er tydeligt beskrevet på vores hjemmeside. Vi forbeholder os ret til at afvise yderligere gæster, hvis det overstiger den maksimale belægning uden varsel eller refusion.

Når du foretager en reservation, accepterer du ikke at bruge nogen af vores boliger, faciliteter eller grunde til at udføre nogen kommerciel aktivitet, der søger at opnå fortjeneste uden forudgående skriftligt samtykke. Dette kan resultere i opsigelse af din reservation.


Betaling

Prisen er som annonceret på tidspunktet for din reservation.

Din reservation vil blive bekræftet, når du har udfyldt reservationsformularen og foretaget fuld betaling eller delvis betaling af et depositum på £250. Hvis depositummet ikke er modtaget inden for 7 dage, bortfalder reservationen.

Betalinger skal foretages med debet- eller kreditkort eller via bankoverførsel via PayPal.

Restbeløbet på det skyldige beløb forfalder senest 6 (seks) uger før feriens påbegyndelse.

Hvis den fulde betaling ikke er modtaget inden denne dato, annulleres reservationen, og depositummet fortabes.


Ankomst og afgang fra Highland Club

Ankomst

Detaljer om, hvordan du finder din lejlighed, og hvor du kan afhente nøgler, vil blive sendt til dig et par uger før din ankomst.

Da disse er lejligheder med egen forplejning, er der IKKE en døgnåben bemandet reception. Indtjekning er fra kl. 16.00 til 20.30. Ankomst efter kl. 20.30 skal ske efter forudgående aftale mod et tillægsgebyr, der skal betales ved ankomsten på £50. Ankomst efter midnat kan ikke indkvarteres, og gæsterne skal tjekke ind den følgende dag.

Hjerter og sjæle er blevet lagt i bygningen, indretningen og udsmykningen af lejlighederne til din nydelse. Vær venlig at være venlig at observere følgende:

  1. Vi beder dig om at tage dig ordentlig og rimelig pleje af lejligheden; møbler, billeder, fittings og effekter; Efterlad dem venligst i samme tilstand af reparation og stand og i samme rene og ryddelige stand ved lejeperiodens afslutning som i begyndelsen. Underret os straks om eventuelle brud og skader. Du er juridisk forpligtet til at refundere ejerne for eventuelle udskiftnings-, reparations- eller rengøringsomkostninger efter behov. Du må ikke medbringe potentielt farlige eller farlige genstande ind i ejendommen.
  2. Vi beder dig om at være høflig og tage behørigt hensyn til andre beboere. Vi forbeholder os ret til at opsige din reservation og anmode om, at du forlader lokalerne på grund af urimelig adfærd, skade på ejendommen eller overskridelse af den angivne belægning uden refusion.

Afgang

  1. På afrejsedagen skal du forlade lejligheden kl. 10 og lægge nøglerne i postkassen overfor receptionen. Hvis du har brug for en senere afgangstid, kan dette være muligt. Sen udtjekning skal bekræftes ved at kontakte os på 01320 345155 og være underlagt et gebyr på £25,00. 
  2. Manglende returnering af alle nøgler vil resultere i en bøde på £50 pr. Nøgle.

Se hele min.

Du skal overholde parkeringsreglerne og parkere på de udpegede pladser. Al parkering er på ejerens egen risiko, og vi påtager os under ingen omstændigheder noget ansvar for tab eller skade på køretøjer eller ejendom, der er tilbage i dem.


Vilkår for annullering

Du kan annullere inden for 7 dage efter reservationen, i hvilket tidsrum en fuld refusion vil blive givet. Efter denne dato refunderes depositummet ikke, uanset omstændighederne.

Ved afbestillinger, der falder mellem 6 og 4 uger før ankomstdatoen, vil 50% af restbeløbet gå tabt, eller mellem 4 uger og 2 uger før ankomstdatoen vil 75% af restbeløbet gå tabt. Hvis afbestillingen skulle falde inden for 14 dage efter ankomstdatoen, fortabes 100% af lejegebyret.

Hvis du ikke ankommer på den planlagte dato, refunderes den fulde betaling af reservationen og inklusive eventuelle ekstra gebyrer ikke og vil gå tabt.

Ferieafbestillingsforsikring leveres ikke af os og er ikke inkluderet i prisen på ferien. Alle feriegæster anbefales kraftigt at tage uafhængig rådgivning om passende ferieforsikring.

I en begivenhed uden for vores rimelige kontrol forbeholder vi os ret til at annullere din reservation og i dette tilfælde refundere alle betalte beløb eller tilbyde en alternativ ferie. Hvis den alternative ferie er mindre end din oprindelige booking, vil du modtage en refusion af forskellen fra os. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle ekstra omkostninger ved alternativ indkvartering eller likviderede skader, som skal betales af feriegæsten.


Rygning

Vi har en streng RYGEPOLITIK, og vi beder vores gæster om at overholde denne. Rygning er ikke tilladt i nogen af boligerne eller i et internt offentligt område, manglende overholdelse kan resultere i yderligere omkostninger eller opsigelse af din reservation.


Kæledyr

Vi beklager, at vi ikke accepterer kæledyr. Kæledyr er heller ikke tilladt i klosterbygningen.


Skader og personskade

Ejerne af ejendommen påtager sig intet ansvar for tab eller skade på ejendele eller skader, som klienten eller noget medlem af deres parti pådrager sig.


Highland Club faciliteter

Svømmebassin

Vedligeholdelse og renlighed af denne facilitet er ansvaret for Highland Club Management Company, ikke individuelle lejlighedsejere eller deres agenter. De gør alt for at holde dette rent og ryddeligt, men hvis det ikke opfylder dine forventninger, bedes du ringe til 01320 366 498, og de vil gøre deres bedste for at rette op på det så hurtigt som muligt.

Puljen er ikke bemandet på noget tidspunkt. Gæsterne kan benytte poolfaciliteterne helt på egen risiko. Den person, der foretager reservationen, bekræfter, at alle gæster vil blive informeret om Highland Clubs regler for brug af poolen, som til enhver tid skal overholdes.

Det skal bemærkes, at poolen ikke er dyb nok til at dykke ind på noget tidspunkt, og ingen løb er tilladt i poolområdet. Alle under 16 år og ikke-svømmere skal til enhver tid ledsages af en ansvarlig voksen, når de bruger poolen. Ingen ensom svømning er tilladt, og ingen mad, drikke eller udendørs fodtøj er tilladt i anlægget. Poolen vil normalt være åben mellem kl. 9 og 19 dagligt, og der vil være et reservationssystem for både gæster og ejere.

Administrationsselskabet bevarer retten til at nægte adgang eller lukke poolen når som helst. Der er detaljerede regler i hver lejlighed.

Medbring venligst dine egne håndklæder til brug i poolkomplekset, eller de kan lejes ved reservation.

Bemærk venligst, at swimmingpoolkomplekset kan blive meget travlt i skoleferieperioder.

Swimmingpoolkomplekset, der er tilgængeligt til din brug, er IKKE en betingelse for din reservation.

Club-lounge

Børn under seksten år skal til enhver tid overvåges af en voksen og må ikke bruge snookerbordet.

Club Lounge skal efterlades ryddelig til brug for andre gæster.

Træningscenter

Gymnastiksalen ligger på etagen under swimmingpoolen. Børn (uanset om de er under opsyn eller ej) under 16 år må ikke bruge noget udstyr i gymnastiksalen. Gymnastiksalen skal efterlades ryddelig for andre gæster.


Klager

I det usandsynlige tilfælde af problemer under dit ophold skal du straks rapportere det til os. Vi vil forsøge at løse sagen så hurtigt som muligt, men hvis du forbliver utilfreds, skal du skrive til os inden for 14 dage efter afslutningen af din ferie. Manglende underretning af os under ferien kan betyde, at vi ikke vil være i stand til at løse tvisten, når du vender hjem.


Yderligere oplysninger

Vi forbeholder os ret til at ændre disse vilkår og betingelser fra tid til anden, og de vilkår, der gælder for din reservation, er dem, der er gældende på reservationstidspunktet.

Vi er ikke i strid med disse vilkår eller ansvarlige for manglende opfyldelse af nogen af vores forpligtelser i forhold til din reservation på grund af enhver utilsigtet hændelse, ved, udeladelse eller ulykke, der sker, der er uden for vores rimelige kontrol, herunder, men ikke begrænset til, oversvømmelse, jordskælv, ekstrem ugunstig vejrforhold, naturkatastrofe, andre guds handlinger,  terrorhandlinger, hel eller delvis aflysning af større offentlige arrangementer afbrydelse eller brand eller svigt i el, gas, vand eller anden forsyningstjeneste, anlægsmaskine, computere, køretøjer eller ethvert sammenbrud af bygningskonstruktioner.