Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Opdatering fra reservatet – September 2020

Skrevet af : Stewart Borland
Udgivet: 30th September 2020

Når sommeren vinker os farvel med faldne blade, er vi klar til at byde efteråret velkommen! Skarpere morgener, kortere dage, smukke farver, roligere vilde dyr, græskar krydderi og alt godt. For mange planter, insekter, fugle og pattedyr er det tid til at bremse, flyve sydpå og forberede sig på vinteren. I reserven er vi kun lige begyndt at være vidne til de første virkelige efterårseffekter, da vores dyreliv med glæde er forkælet af vores kontinuerlige pleje og beskyttelse. Fortsæt læsning for at finde ud af mere!

 

Moder kat adfærd

Potentielle skotske vildkatkillinger
Selvom det kan være nervøst for os mennesker at se moderkatte, der bærer deres killinger rundt om halsen med tænderne, er det faktisk en meget almindelig mor katadfærd i løbet af de første par uger af killingenes liv. De gør det instinktivt for at smide potentielle rovdyr, søge efter en renere rede til babyerne og finde et passende og mere sikkert sted for dem at vokse.

Med Hope har instinkter tydeligt sparket lige ind! Hun har bevist sig som en vidunderlig ny mor, og hun har holdt de 3 killinger på farten. I øjeblikket har vi ingen idé om, hvor den seneste hemmelige hule er, men med 8 SpyCams skjult i kabinettet, er vi sikker på at fange dem igen snart! I mellemtiden kan du nyde denne vidunderlige optagelse af killingerne på en af ​​deres første rejser på deres egne fire poter, snarere end at blive båret af mor.

STØT VILDLIVET

 

He’s (Not) A Keeper!

Nærbillede af bier i bikube
På trods af alt det våde vejr var det tid til endnu en bikubekontrol. Låsning har været forbløffende for dyrelivet, men desværre ser vores mindste bikube ud til at være blevet røvet af hveps og andre bier og ser ud til at være døde af sult. Men syv ud af otte trives stadig, og de kan prale med strålende honningbutikker.

Damerne er nu travle bier, der forbereder sig på vinteren, og det betyder, at droner snart skal sparkes ud. Droner er honningbier, hvis primære fokus er at parre sig med dronningen (hurra for genetisk mangfoldighed), men de bidrager ikke rigtig meget mere til bikuben. Når fodring bliver knappe, er de intet andet end en mund at fodre. Så de, der ikke dør ved parring, bliver ubarmhjertigt sparket ud af bikuben og ender med at dø af hypotermi eller sult. Yikes!

SPONSOR EN BIKUBE

 

Missing the Gathering

Gathering 2019
Da vi finder en vis normalitet, der vender tilbage med vores regelmæssige guidede ture, kunne vi ikke lade være med at mindes om de tidligere samlinger. The Gathering er vores årlige begivenhed her i Glencoe, hvor Lairds, Lords and Ladies mødes, besøger deres plot og lærer mere om vores bevaringsprojekter. Det blev desværre aflyst i år, men vi ser allerede frem til næste års begivenhed! Der er kun en håndfuld billetter tilbage, så hvis du vil være med, skal du sikre dig din nu.

KØB GATHERING 2021 BILLETTER

 

Stadig en firestjernet turistattraktion

Cagney og svinenes indkvartering
Vi er så stolte af at blive bedømt som en firestjernet turistattraktion af VisitScotland OG som den mest populære naturreservat i Skotland af TripAdvisor. Vi er store fans af kvalitetssikring, som det kan ses på billedet ovenfor med vores self-catering inspektør, Cagney, der tjekker stedets dyreophold! Vi vil forsikre dig om, at alle nødvendige forholdsregler er på plads for dit helbred og din sikkerhed på vores ture (masker, desinficerende gel og temperaturkontrol), men uanset hvilken grund du stadig ikke kan klare det, skal du informere holdet på forhånd.

BOOK MEET AND GREET

 

Månedens klip: Hvem er mest nuttet?

SpyCam Klip
Mens nogle af os synes rådyret er det sødeste, er mange af os stadig store fans af det majestætiske rødhjort. En ting er sikkert: hvis vi taler om kalve, så er de lige så søde! Heldig du, denne måneds optagelser har alle tre.

SE VIDEO


Omkring forfatteren

Skrevet af : Stewart Borland


Kommenter dette opslag

Har du noget at sige? Skriv en kommentar