Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Opdatering fra reservatet – August 2020

Skrevet af : Stewart Borland
Udgivet: 31st August 2020

Der er nyt liv i reservatet! Og vi mener ikke kun de Lords, Ladies og Lairds, der endelig er kommet igen for at besøge deres grunde, og som vi er så glade for at have omkring os igen. Uventet blev vi hjemsted for 3 yndige små, fra en af ​​de mest elskede skotske arter og en af ​​vores samfunds foretrukne beboere. Hvis vi endnu ikke har vakt din interesse, skal du fortsætte med at læse for en spændende opdatering!

 

Du tager gas på mig

Hope, vores hybrid skotske vildkat og 3 killinger
Det var midten af ​​august, og det havde været 2 dage siden Stewart sidst havde set Hope, hvilket ikke er helt unormalt i betragtning af hvor stort kabinettet er. Men mad var blevet efterladt spist, og Stewart kunne ikke lade være med at have den forfærdelige synkende følelse, som historien havdegentog sig selv. Måske havde nogen skåret hegnet igen, og håb var løst? Shannon blev hurtigt rekrutteret, og sammen begyndte de en jagt på hele indhegningen, idet de var særligt opmærksomme på de forskellige huler, og da de kom til det tredje hulsted, var hun der. Eller rettere, der var de! Vores eget håb med tre små killinger!

Uden at forstyrre hende for meget, greb Shannon et par snaps, de udstyrede kabinettet med 5 SpyCams, og de efterlod noget særlig mad til den nye mor. Stewart gik for at tjekke ind på hende, denne gang alene om et par dage, men den tydeligt fremragende mor var ikke så glad og gav Stewart sin hvide advarsel. Ikke længe efter, ved den næste kontrol, var hulen tom, og Hope blev fanget på SpyCam, der flyttede killingerne til et nyt sted, uden at menneskene ved det, og hvor de ikke kan udspioneres.

Vi estimerer, at killingerne kun er et par uger gamle, og i betragtning af drægtighedsperioden er det meget sandsynligt, at det hele skete under Hope’s sidste flugt. Det er stadig for tidligt at træffe beslutninger om, hvorvidt killingerne er vildtlevende eller skotske vildkatte, og vi har derfor ikke nogen planer for frigivelse eller neutralisering hidtil. I mellemtiden sørger vi for at holde killingerne sikre og sunde, moren er behagelig og taget pleje af, og du er opdateret, som altid.

STØT VILDLIVET

 

Et hus er ikke et hjem, men en habitatkasse er!

Habitatkasse
Robert og David fra Tulloch har været utroligt travlt med at lave specialbyggede naturkasser for at øge vores stadigt voksende kollektion takket være Deres kontinuerlige støtte og bidrag! Jo flere arter vi byder velkommen, jo flere hjem har vi brug for, så den nyeste habitat kassetype, der er udviklet, er beregnet til at rumme nogle af de uklare ugler, der frigives i reservatet.

Med en anden batch, der var gået op i sidste uge, forsøgte Stewart at tælle hvor mange vi faktisk har. Hans bedste gæt tæller 8 egernkasser, 4 uglebokse, 6 bugbokse, 6 flagermusbokse, 15 fuglekasser, 17 bughoteller og 6 pindsvinhuse – det er ret sortiment!

STØT EN HABITAT KASSE

 

En rigtig god sti


Nogle af jer kan huske, at vores naturreservat er en del af en fantastisk cykelsti, der forbinder Glencoe med Oban, og selvom der stadig blev tilføjet nogle finpudsninger i sommer, er vores afsnit afsluttet og imponerer allerede cykel samfundet. Always Another Adventure på YouTube har lavet en strålende video om ruten med nogle fantastiske billeder af naturreservatet – hvis du ikke har tid til at se det hele, skal du springe ind lige inden 3-minutters mærket til Highland Titles omtale.

STØT RESERVATET

 

Ingen problem


Cagney & Lacey, vores Saddleback / Gloucestershire gamle grise
Cagney og Lacey har virkelig haft en af ​​de mest komplicerede rutiner i reservatet: at spise, rulle rundt i mudderet, lege, få deres mave klappet, spise noget mere – det er ret arbejdsdag! I al alvorlighed har vores Saddleback / Gloucestershire Old Spot cross piggies faktisk gjort et fremragende stykke arbejde med naturligt at fjerne bracken på deres dedikerede plaster – hvilket er bare en dejlig måde at sige, at de heldigvis har trampet det, gravet rødderne op og endda spist det – og de vil snart blive forfremmet til et nyt område.

STØT BEVARINGEN

 

Månedens klip: Nye gæster til evigt ophold

SpyCam-klip
En ræv og en ugle går til et pindsvin hjem … kunne være begyndelsen på en uklar vilde vildt, men det er simpelthen denne måneds SpyCam-klip. Ganske uventet par gæster, især den frigjorte uggle, som vi blev overrasket over at se tilbage i reservatet så kort efter deres frigivelse.

SE VIDEO


Omkring forfatteren

Skrevet af : Stewart Borland


Kommenter dette opslag

Har du noget at sige? Skriv en kommentar