Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Opdatering fra reservatet – Juli 2020

Skrevet af : Stewart Borland
Udgivet: 31st July 2020

Vidste du, at juli blev udnævnt af det romerske senat til ære for Julius Cæsar, da det er hans fødselsmåned? Selvom der ikke er registreret nogen fødsler denne måned på vores naturreservater, byder vi en masse nye gæster velkommen; dog ingen af ​​den menneskelige art, da ture først genstartes i august. Fra nye uartede venner til nogle ulykkelige fugle – fortsæt med at læse for at finde ud af mere!

 

Hvilket kald

Nat ugle
Takket være den fantastiske rednings- og rehabiliteringsindsats fra vores venner i Hessilhead Wildlife Rescue Center (som fortsat er modtageren af ​​denne måneds donationer fra torsdag), har vi for nylig hilst nogle spændende ankomster velkommen: fire Tawny Owls. Efter at have været ammet tilbage til helbredet af det fantastiske Hessilhead-team, havde uglerne brug for et nyt rum, hvor de kunne afslutte deres rehabilitering og blive frigivet tilbage i naturen – og heldigvis vidste vi lige stedet.

Vi arbejdede hurtigt på et hyggeligt midlertidigt hjem, og da de har tendens til at forblive tæt på det sted, hvor de er frigivet, vil vi forhåbentlig se dem omkring, selv efter at vi har sluppet dem.Den spændende ugle har en afrundet krop og hoved med en ring af mørke fjer omkring sit ansigt, der omgiver de mørke øjne. I England er de hovedsageligt rødbrune over og lysere under, og det er en udbredt avls art i England, Wales og Skotland. De er normalt på størrelse med en træ due, selvom vores synes lidt større – kig dig selv!

STØT VILD LIVET

 

Bat er sådan det er

Collage Heather og Thomas, og Common Pipistrelle
Den 22. juli gik vores helt egen Heather og Thomas på vores første aften flagermus detektorvandring i år. De loggede en masse almindelige Pipistrelle og nogle Soprano Pipistrelle, hvilket er temmelig godt til en hurtig kontrol. Vi arbejder på en mere detaljeret undersøgelse og vil som altid holde dig opdateret, når det er gjort.

Bortset fra disse to, som er de mest almindelige flagermusarter i England og den mest sandsynlige at blive set i naturen, er der andre tre flagermusarter, der officielt er anerkendt på vores naturreservater: den brune langørede flagermus, Daubentons flagermus, og natte flagermus.

SPONSOR EN FLAGERMUS KASSE

 

Farvel til en gammel ven

Stewart og gator 4x4
Tre til fire tusinde ture senere er det desværre tid for vores gamle 4×4 Gator at gå og arbejde et andet sted. Vi kan stadig huske spændingen, da den blev leveret første gang, og det er godt at huske på erindringerne fra alle de herrer, damer og kvinder, der blev vist til deres plot på denne fantastiske arbejdshest. I øjeblikket har vi ikke brug for udlæg af 2, men måske næste år, når ture plukker op igen, ser vi på at få en mere miljøvenlig, elektrisk hjælper – det vil bestemt være mere støjsvag på ture!

STØT RESERVATET

 

Det går an

Tidsel
England har rosen, Wales påskeliljen, Irland shamrock, og Skotland … tistelen! For det andet kun for tartan, siger intet helt Skotland som dette ydmyge, stikkende ukrudt. Selvom ingen med sikkerhed ved, hvordan den lilla blomstrede tidsel steg så højt, har det ifølge sagnet, at en sovende part af skotske krigere blev frelst fra baghold af en invaderende hedenske hær, da en af ​​fjenderne stod på den stikkende plante. Hans angstfulde råb vækkede de slukkende krigere, der adopterede tidselen som deres nationale symbol.

VIS NOGET SKOTSK STOLTHED

 

Månedens klip: Balancing Badger


Denne måneds SpyCam-klip indeholder en sød, afbalancerende grævling, fanget af vores egern Cam. Vi tror, ​​de har indset, at det er et godt sted for velsmagende faldet mad!


Omkring forfatteren

Skrevet af : Stewart Borland


Kommenter dette opslag

Har du noget at sige? Skriv en kommentar