Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Opdatering fra reservatet – Juni 2020

Skrevet af : Stewart Borland
Udgivet: 30th June 2020

Forestil dig et solrigt og roligt naturreservat uden besøgende og masser af vilde dyr. Lyder ret afslappende, ikke? Det er det ikke! Denne måned har været særlig stressende for Reserve-teamet, og selvom dyrelivet blomstrer, har der været en spændende sag, der har holdt teamet meget travlt. Fra at savne og finde håb, til bedre dyrelivs nyheder, der er meget at dække i denne opdatering. Så fortsæt med at læse for at finde ud af mere!

 

Mist ikke håbet

Håber at blive fanget af fælden
Spænd selen – dette er helt historien! Det hele startede for et par uger siden. Shannon og Stewart skifter normalt på tidligt eller sent skift med fodring af dyrelivet i reservatet, så Stewart får fodre vores smukke hybridvildkat, Hope, hver anden dag. Som hun er nu
snarere vant til en menneskelig tilstedeværelse, er hun vokset ganske selvsikker og nysgerrig, og vil ofte være tæt på porten, når der er mad omkring. I denne bestemte morgen så Stewart ikke hende – og selvom det var usædvanligt, var det ikke alarmerende. Ikke længe efter tog Shannon nogle billeder af en skotsk vildkat ved Welcome Cabin, og igen er dette ikke særlig usædvanligt, da en tidligere mandlig skotsk vildkat-hybrid er blevet kastreret, frigivet og ofte kan ses rundt i reservatet (dog Stewart syntes, det lignede et forfærdeligt meget som Hope).

Næste gang Stewart gik for at fodre hende, bemærkede han, at den mad, Shannon havde forladt dagen før, var ubesvaret. Nu ringede alarmklokker. Stewart samlet straks teamet, og de inspicerede grundigt indhegningen. Intet håb blev fundet, og i stedet var der et markant hulskæring i hegningen. Det var tid til at samle tropperne – håb manglede! Holdet oprettede en SpyCam ved terrassebordet sammen med noget mad, og snart blev der lokket en tyndere og ‘ru rundt om kanterne’, der håbede.

De følgende 4 til 5 dage var utrolige med fælde øvelser: fælder blev sat rundt omkring reservatet, og hver fælde blev inspiceret hvert par timer på grund af dyrevelfærdsmæssige bekymringer. Og selvom hun er en fræk og smart kat, blev hun til sidst fanget og frigivet tilbage i sin indhegning, som vi har fanget i en række klip. Du kan se videoen her – vi trækker alle sammen et lettelsens suk, og vi satser på, at du også er!

STØT RESERVATET

 

Et meget ventet besøg

Par røde ræve der leger i sneen
Disse hidtil uset tid har påvirket vores liv meget, selv i de mindste rutine ændringer. På grund af den pålagte COVID-19 lockdown og forbuddet mod ikke-væsentlig rejse, havde Stewart ikke været i Bjergudsigt Nature Reserve i lang tid! Efter et dejligt besøg tidligere denne måned kom Stewart tilbage
med masser af SpyCam-optagelser at gennemgå – og så mange af klippene viser dejlige og snedækkede landskaber, hvilket var overraskende efter alt det solskin, vi har haft siden.

Nogle af vores foretrukne klip inkluderer de første 2020 røde hjortekalve og de mest fantastiske klip af et par yndig rødrever. Det er vigtigt at bemærke, at disse klip var værd at vente på, og at man derfor venter på, at reserven officielt åbnes igen, og at alle begrænsninger er blevet ophævet. Reserven er stadig lukket for besøgende, som den skal være, og vi opfordrer dig til at respektere den officielle lokale vejledning og ikke besøge. Forbliv i stedet sikker og sund.

STØT BEVARINGEN

 

På deres bedste bikube

Sværm af bier på bikuber
Som du måske har læst i vores tidligere Halv Måneds Historier, har dette været et fantastisk år for bier generelt – og vores egne bikuber er også så avancerede, som de nogensinde har været! Heldigvis har det lykkedes os at undgå sværme indtil videre, men Webster Honey, den organisation, der hjælper os med vores bikupcheck, har ikke været så heldig. En sværm sker, når en ny dronning optræder på grund af en bikube, der bliver overfyldt, og den gamle dronning og en flok arbejdsbier splittes fra den oprindelige koloni, og de går på flugt. Heldigvis, i Webster Honey’s tilfælde, havde de ikke nået det for langt!

SPONSOR EN BIKUBE

 

Undercover helte

Typisk SpyCam brugt i reservaterne
Så meget af det indhold, vi bringer dig, er afhængig af optagelser fanget af vores kameraer og SpyCams. På denne reservat opdatering alene kan du se, hvor mange gange vi har påberåbt os disse små teknologier, ikke kun til din underholdning, men også som et middel til sikkerhed og overvågning af dyrelivet. De er et meget stort udlæg for os, og efter den uheldige situation med Hope er det klart, at vi er nødt til at investere i mere. Så vi troede, det var en god mulighed for en vis crowdfunding – hvis du værdsætter optagelserne, vi bringer dig og gerne vil bidrage til reservens sikkerhed, kan du overveje at donere, hvis du kan!

DONER TIL KAMERA’ER

 

Månedens klip: At spise og nyde livet

Cagney & Lacey
Da Hope stjal lyset i denne måned, ønskede vi at vise vores specielle damer som denne måneds klip. Her er Cagney & Lacey, der ser ud til at have det meget bedre, gør det, de gør bedst – spise og nyde livet!

SE VIDEO


Omkring forfatteren

Skrevet af : Stewart Borland


Kommenter dette opslag

Har du noget at sige? Skriv en kommentar