BLIV EN LORD ELLER LADY NU
  • indstil valuta
  • Login
  • (0) vare(r) €0.00

Updatering fra reservatet – Marts 2020

Skrevet af: Stewart Borland
udgivet: 2nd April 2020

Idt i sådanne udfordrende tider håber vi, at vores samfund forbliver sikkert og ser efter sig selv og andre omkring os. Begge vores reserver er stadig åbne, og vi følger regeringens og WHO’s retningslinjer; vores besøgende, personale og dyrs sundhed og sikkerhed er meget vigtigt, så vi tager alle de nødvendige skridt for at reducere risikoen for infektion så meget vi kan. Vi er også begyndt at støtte vores lokalområde med at beskytte de mest sårbare beboere via et lokalsamfundsprojekt. Nu, på bedre nyheder!

 

En naturlig måde at bekæmpe det våde vejr

Dyrkning af piletræer
Da vi ikke har haft et helt tørt døgn siden før jul, begynder landet bestemt at føle virkningerne af dette forfærdelige våde vejr. Så denne måned har mange bestræbelser været fokuseret på dræning, især i Forever Home for pindsvin, der begyndte at se særlig våd ud.

På trods af den øjeblikkelige løsning tænker vi allerede på lang sigt! Planen med at tørre indkapslingen er nu at plante nogle piletræer. De kan lide jorden fin og fugtig, så forhåbentlig i de kommende år vil de hjælpe med at opsuge fugtigheden. Og vi er sikre på, at vores små spidse venner ikke har noget imod den ekstra grønne!

ADOPTER ET PINDSVIN

 

Årets første bikube check

Meik fra Webster Honey & Stewart laver årets første bikube check
Denne måned har vi også officielt sagt hej til foråret velkommen, og selvom det stadig var lidt koldt, var det tid til årets første bikupcheck med Meik fra Webster Honey. På grund af de lave temperaturer bevægede vi os så hurtigt som muligt for at minimere tiden, hvor bikuben faktisk var åben.

Samlet set kikkede elven ud godt, selvom to er ret små, og vi har desværre mistet to i de lange, kolde vintermåneder. Lad os håbe på lidt solskin snart giver de mindre to lidt boost!

SPONSOR EN HABITAT BOKS

 

Opdatering af cyklusstien

Den afsluttede cyklussti
Nogle af jer husker måske de byggearbejder, der har været i gang på reserven – ja, vi er glade for at meddele, at det endelig er færdig! Efter refleksion var forstyrrelsen absolut værd, og vi har nu en smuk sti med alle evner, der er sikkert for både cyklister og fodgængere. Og selvom vi mistede en masse dejlige modne træer, skal vi ved hjælp af studerende på landdistrikterne have plantet mindst 100 nye træer. Ser frem til de grønne blade og ny vækst!

DEDIKER ET TRÆ

 

Alt er klar til dit besøg

Brashing Udført i naturreservatet
Da jordlods-salg gradvist fungerer på tværs af reserven, er en af ​​vores opgaver at være foran dem og sikre, at al den brashing er udført, så alle kan få adgang til deres helt egne plot. Dette betyder at afskære alle de nederste grene. Og selvom alt er temmelig dødt under, er det dejligt at se træerne nå en alder, hvor der er kegler på toppen – i det mindste er der noget for et forbipasserende egern og frø spisende fugle!

KØB ET JORDLOD

 

Månedens klip: Et tilbageblik til de unge


Vi får så mange anmodninger om fotos og videoer af de skotske vild katte, da de var yngre, så vi troede, det var tid til at forpligte os. Her er nogle af de bedste øjeblikke, hvor killingerne vokser op, inklusive den allerførste meerkat-efterligning og sjældne optagelser af dem, der svømmer!

STØT BEVARELSEN


omkring forfatteren

Skrevet af: Stewart Borland


Kommenter på dette indlæg

Har du noget at sige? Skriv en kommentar