BLIV EN LORD ELLER LADY NU
  • indstil valuta
  • Login
  • (0) vare(r) €0.00

Opdatering fra reservatet – April 2020

Skrevet af: Stewart Borland
udgivet: 29th April 2020

Når solen begynder at skinne, stiger temperaturerne, og stemninger løftes! I naturreservaterne bliver dyrelivet mere aktivt, og vi kan føle kærlighed i luft – fra vores små pigge venner til vores meget velkomne tilbagevendende Canada Goese. Denne måned ønsker vi ikke kun at dele noget af denne kærlighed, men også bede om din hjælp til at sprede den! Fortsæt med at læse for at finde ud af mere.

 

Canada gæs er tilbage

Canada gæs
Vi er så glade for at meddele, at Canada Gæsene er vendt tilbage – dette er nu det fjerde år, at disse fantastiske fugle har prydet os med et besøg og har valgt at bo i naturreservatet. I det første år bifaldt vi 8 yndig goslinger, i det andet år, 6, og i den sidste sæson, 7 – så placér dine indsatser på hvor mange små gæslinger, du tror, ​​vi forhåbentlig vil tælle denne sæson!

Selvom det har været helt eventyret at placere SpyCams på de rigtige steder, da de ser ud til at nyde at ændre rede placeringer, har vi nu flyttet SpyCams til alle potentielle placeringer. Lad os håbe på nogle gode videoer næste måned!

STØT RESERVATET

 

Samling af Lairds,Lords og Ladies

Lairds, Lords and Ladies som er til Gathering
I disse svære tider er det vigtigere end nogensinde at holde kontakten og sørge for, at vi tjekker dem, der måske er mere ensomme eller isolerede end normalt. I et forsøg på at bringe Fællesskabet tættere sammen overvejer vi at oprette en e-mail-baseret pen pal-ordning og / eller en lukket Facebook-gruppe, hvor medlemmerne kan interagere med hinanden og modtage sneak peeks på nye projekter og initiativer.

Men vi vil gerne høre fra dig – ville du være interesseret i at blive medlem af pen pal-ordningen? Eller foretrækker du kun at tilslutte dig Facebook-gruppen? Eller måske ville du være interesseret i at faktisk deltage i begge dele! Fortæl os det ved at udfylde nedenstående formular.

REGISTRER DIN INTERESSE

 

Mere end venner?

Pindsvin fanget af spycam
Tidligere denne måned fangede vores SpyCam en romantisk aftenudflugt mellem to af vores bosiddende pindsvin. Da de delte noget mad, kan vi kun håbe, at dette er starten på noget mere! Pindsvin når seksuel modenhed i det andet leveår, hvorefter de kan opdrætte hvert år indtil døden. Perioden med størst aktivitet, rutinen, forekommer i maj og juni i Storbritannien. At have vores første sæt babyhogs, også kendt som hoglets, ville denne sæson være absolut vidunderlig!

ADOPTER ET PINDSVIN

 

En vandpyt er ikke en sø

Collage af haletudser i pyt og Fiona flytter dem til Loch
Det ser ud til, at nogle af frøerne i naturreservatet har brug for en lektion om, hvor man kan gyde, da de har besluttet at gøre det på en pyt, en der tørrede hurtigt på grund af det varmere vejr. Så efter nogle dage med manuelt at fylde vandpyt, reddede Fiona og Stewart rumpehuller fra puddlen og frigav dem ved kanten af ​​lochan. Nu har de masser af plads til fuldt ud at vokse og udvikle sig til voksne frøer!

STØT KONSERVATET

 

Månedens klip: Et specielt opkald fanget på video


Denne måned bringer vi dig en af ​​de mest specielle og muligvis sjældneste SpyCam-optagelser endnu. Efter at have hørt veterinærer og eksperter på området, mener vi, det er Hope, der kræver en mand. Se og hør det selv!


omkring forfatteren

Skrevet af: Stewart Borland


Kommenter på dette indlæg

Har du noget at sige? Skriv en kommentar