Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Updatering fra reservatet – Februar 2020

Skrevet af : Stewart Borland
Udgivet: 2nd March 2020

I februar stod vi overfor den mest stormende periode med vejr, som Det Forenede Kongerige har oplevet i mindst 20 år – gule vejradvarsler blev mødt med konstant hældende regn, vindstød vind og snedækkede forstyrrelser. I det mindste på reservatet er der masser af husly til vores dyr! I denne reservat opdatering bringer vi dig en spændende tilføjelse til vores community, en interaktiv quiz og andre interessante nyheder. Fortsæt med at læse for at finde ud af mere!

 

Whoopi Goldberg – En prisvindende … Lady?

Vores samfund bliver større og stærkere hver dag – og hvem ved hvad talent der ligger mellem os? Nå, en af ​​vores seneste Ladies har vundet en Emmy Award, en Grammy Award, en Academy Award og … en Tony Award. Den amerikanske skuespiller, komiker, forfatter og tv-personlighed, Whoopi Goldberg, er for nylig blevet til en Highland Titles-Lady!

Hun blev usædvanligt beæret, idet hun nævnte, hvordan hun sagde, at gavepakken har fået hende til at føle sig meget speciel, og hun ser frem til at komme på et fly og besøge hendes jordlod! Vi er lige så beærede for at have en sådan talentfuld dame blandt os – så sørg for at give Lady Whoopi en varm velkomst! Se beskeden Lady Whoopi har sendt os, når hun modtog sin Highland Titles-pakke under / ovenfor.

GøR NOGEN TIL EN LORD ELLER LADY*

 

Hvilket Highland Titles-dyr ligner du mest?

Collage af forskellige skotske dyreliv i Highland Titles naturreservater
3. marts markerer World Wildlife Day, og for at fejre denne specielle dato har vi oprettet fire eksklusive Wildlife Clans baseret på dyr, du kan finde på reservatet. Disse dyrelivsklaner er oprettet for at give Fællesskabet mulighed for at støtte og lære mere om det arbejde, vi udfører med disse specifikke dyr. For at hjælpe dig med at vælge en Wildlife Clan til at deltage, har vi udviklet en interaktiv quiz, der viser dig hvilket dyr du deler mest karakteristika med.

Så du er tilsluttet en af ​​vores vilde dyreklans, hvad nu? I løbet af marts måned konkurrerer alle klaner i Clash of the Wildlife Clans. Alt, hvad du køber i marts måned, går mod økonomisk støtte til projekter for at hjælpe dit valgte dyr. Lad os se, hvilken Wildlife Clan vi kan hjælpe mest! Er du nysgerrig efter, hvilken vildtklan du vil blive sorteret i? Spil quizzen for at finde ud af det!

SPIL MED I QUIZEN

 

Bøj dig for de samlende goody bags

Fiona holder de nye slags goody bags til 2020-samlingen
Ved hver samling samler vi vores Lairds, Lords og Ladies med nogle charmerende goody bags. I år har Fiona designet en ny stil med en yndig bue på vores Highland Titles tartan, og mens de var godt i gang, knækkede symaskinenålen og stak fattige Fiona i øjet! Hun har det fint nu, men syning af resten af ​​buerne i hånden hånd – det er en masse poser, da dette års Gathering-billetter alt er udsolgt! Hvis du håbede på at få en af ​​disse søde tasker, og du ikke deltager i årets Gathering, er der altid 2021 … Gathering 2021 finder sted den 11. til 13. maj, så sørg for at booke det i din dagbog!

STøT RESERVATET

 

En rigtig snak om skotske vilkatte

Heather fra Highland Titles og David Barclay fra Highland Wildlife Park, der præsenterer The Future for the Scottish Wildcat
Tidligere denne måned var St Andrews University vært for en eksklusiv begivenhed, hvor de diskuterede den skotske Wildcat-opsving, genindførelse, fangeskabs opdræt og langtidsplanlægning i Skotland. Organiseret af vores egen Heather og præsenteret af David Barclay, Royal Zoological Society of Scotland (RZSS) bevaringsansvarlig og katte-specialist, viste denne begivenhed, at der stadig er håb (ikke at forveksle med vores egen kat, Hope). Med støtte fra et EU-tilskud på 2 millioner pund er et nyt projekt startet til at skabe et specialbygget avanceret vildkat-bevaringscenter i Cairngorms – så spændende og en chance for vildkatten når alt kommer til alt !

LÆS MERE OM DETTE EVENT!

 

Månedens klip: Snowy Red Foxes


Denne måneds klip af måneden var en af ​​videoerne fra mit nylige besøg i Mountainview SpyCams. Det har en dejlig blanding af røde ræver i den smukkeste, sneklædte baggrund. Mens sneen ser utrolig ud, var den desværre kort, da den blev regnet af på ingen tid.

 STøT BEVARELSEN


Omkring forfatteren

Skrevet af : Stewart Borland


Kommenter dette opslag

Har du noget at sige? Skriv en kommentar