BLIV EN LORD ELLER LADY NU
  • indstil valuta
  • Login
  • (0) vare(r) €0.00

Updatering fra reservatet – Januar 2020

Skrevet af: Stewart Borland
udgivet: 1st February 2020

Da tusinder af mennesker overalt i verden sang over Rabbies Auld Lang Syne for at tage farvel med det gamle år, var vi klar til at byde det nye år velkommen – og med det alle de spændende projekter og eventyr, der venter os i 2020. Denne måned, afslører vi det vindende navn for vores bosiddende hybrid-vildkat, vi bringer dig nogle spændende dyrelivs nyheder, og vi har endda en sweet deal til dig – fortsæt med at læse for at finde ud af mere!

 

Lad der være håb

I november bad vi dig om at foreslå et navn til vores bosiddende hybrid Scottish Wildcat – og over 1.000 af jer tog udfordringen op. Sidste måned satte vi de 10 bedste indlæg til afstemning – og over 2.000 af jer valgter at stemme.! Vi kunne ikke være mere taknemmelige for din deltagelse.

Det viser sig, at Fællesskabets foretrukne navn er … Håb! Favoritten blev valgt af 21,5% af vælgerne, men den blev fulgt nøje op af Bonnie, Guinevere og Heather. Vi er så stolte af Fællesskabet for at vælge dette navn, da det virkelig repræsenterer det, vi alle føler om denne arts fremtid. På trods af at han er en hybrid, håber vi, at Hope bringer håb for fremtiden for skotske vildkatte i Skotland!

STØT BEVARELSEN

 

Fra Hog Hospital til det store udendørs

Fra Hog Hospital til det store udendørs
I slutningen af ​​december blev der rapporteret rekord 16 grader natten over i Skotland, hvor normalt dette tal virkelig ville være nul – i bedste fald! Denne mærkeligt høje temperatur har givet os muligheden for at flytte de nu “opfedet” pindsvin fra hospitalet til det store udendørs – et meget mindre stressende og mere naturligt sted at være.

I stedet for en hård udsættelse er vi gået efter det blødere alternativ efter at have besluttet at frigive dem i Forever Home-kabinettet, hvor vi kan fortsætte med at overvåge og fodre dem om nødvendigt. Selvom det involverede lidt arbejde for teamet, gik det hele godt, og vi har endda givet deres nye hjem et ekstra lag af beskyttelse, med et ekstra lag træflis, for at holde varmen. Vi er glade for at kunne meddele, at de alle i øjeblikket er i dvale, glade og hyggelige i deres nye hjem!

ADOPTER ET PINDSVIN

 

Lairds Lodge
Tidligere i denne måned byttede Fiona sit hyggelige sted i receptionen ud med noget manuelt arbejde på Lairds Lodge. Efter at have arbejdet hårdt for at give den lille hytte en hurtig omgang er vores Shepherd Hut-stil klar til at byde nye gæster velkommen. Så hvis du har lyst på en total digital detox med spandevis af fred og ro midt i vores naturreservat, kan du overveje at bo på vores Lairds Lodge.

OVERNAT PÅ LAIRDS LODGE

 

Et tidligt tilbud til Valentinsdag

Lord og Lady i naturreservatet
Der er ingen tvivl om, at de bedste Valentinsdag-gaver er dem, du kan nyde som par – og der er intet mere romantisk end at blive Lairds, Lords eller Ladies of Glencoe og eje et lille stykke af Skotland sammen! Derfor bringer vi dig en lækker aftale og tilbyder en speciel rabatkode på 20% på alle vores par-grunde – skriv blot KÆRLIGHED i kassen.

DEL KÆRLIGHEDEN

 

Månedens klip : Grævlingen Bonnie

Denne måneds klip viser en dejlig fangst på vores grævlinge Cam. Vi kan godt lide at kalde denne ”Can’t Beat A Good Scratch” – Jeg gætter på, at hvis du bor under jorden, er du nødt til at hente den lejlighedsvis lille kløende ven?

STØT RESERVATET


omkring forfatteren

Skrevet af: Stewart Borland


Kommenter på dette indlæg

Har du noget at sige? Skriv en kommentar