Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Updatering fra reservatet – Decembre 2019

Skrevet af : Stewart Borland
Udgivet: 26th December 2019, last updated: 3rd January 2020

Glædelig jul og et godt nytår! 2019 har været endnu et fantastisk år for Reservatetog Highland Titles Community, og vi regner os selv meget heldige med at have din loyalitet og støtte. Sammen har vi gjort nogle virkelig store fremskridt i flere bevaringsprojekter, såsom Hedgehog Sanctuary og Hospital, men vi har også taget nogle vanskelige beslutninger – som at bevare vores hybrid skotske vildkat Nu, ind på denne måneds nyheder!

 

Nye FANGtastic-arter identificeret


En anden ny art er officielt identificeret som at være på reservatet; denne gang, verificeret af Liz hos The Bat Conservation Trust. Oprindeligt opdaget af Andrew, dette er den brune langørede flagermus, der kaldes den hviskende flagermus!

Det er en relativt almindelig flagermus til Skotland; dog er det ofte underoptaget under undersøgelser på grund af dets stille flagermuse kald, som ikke let kan afhentes af flagermusdetektorer. Det udviklede sine store ører for at høre sit eget opkald uden at opgive sin placering! Glem ikke at du kan hjælpe med at skaffe og forbedre levesteder.

SPONSORER EN HABITAT BOKS

 

Endelig afstemning: Navngiv vores vildkat


Sidste måned bad vi om din hjælp til at navngive vores bosiddende hybrid skotske vildkat. Vi er blevet overvældet med over 1.000 fantastiske svar, og vi kunne ikke være mere taknemmelige! Vi har gransketforslagene med flest poster, og vi har indsnævret mulighederne til bare 10. Nu har vi brug for din hjælp til at vælge hendes navn – stem på dit yndlings navn ud af flokken! Den samlede vinder annonceres i næste måneds nyhedsbrev.

STEM PÅ DIT FAVORIT NAVN

 

Nødder om at redde røde egern


Vi er glade for at kunne meddele resultatet af vores særlige Black Friday-tilbud. Mens Black Friday fik 10% rabat på deres ordre, forpligtede vi os til at donere yderligere 10% til Red Squirrel Survival Trust. Så 2.000 pund vinger sig vej til en meget speciel organisation, der hjælper med at beskytte Skotlands oprindelige dyreliv. Tak til alle, der støttede sagen ved at støtte os!

STØT BEVARELSEN

 

Traditionelle skotske instrumenter


Denne måned besøgte vi også Fèis na h-Apainne, en lokal organisation, der giver muligheder inden for traditionel skotsk musik på en lokal folkeskole. Det er altid en glæde at se så mange unge ansigter, der nyder at lære traditionelle skotske instrumenter – og vores donation giver organisationen mulighed for at ansætte 6 Clarsach (Scottish Harps) for hele året!

STØT DET LOKALE COMMUNITY

 

Månedens klip: Pindsvin

Da vejret forventes at ændre sig, tilføjede vi noget frisk halm og nogle træspåner til pindsvinehuse for at få ekstra varme. Men vi redder deres seng, de skal ligge i den. Men vi får det aldrig helt rigtigt – det var nødvendigt med et par små justeringer for at få det ordnet!

STØT RESERVATET


Omkring forfatteren

Skrevet af : Stewart Borland


Kommenter dette opslag

Har du noget at sige? Skriv en kommentar