BLIV EN LORD ELLER LADY NU
  • indstil valuta
  • Login
  • (0) vare(r) €0.00

Updatering fra reservatet – November 2019

Skrevet af: Stewart Borland
udgivet: 29th November 2019

Med iskolde lochans, sneklædte stier og negative temperaturer natten over er der ingen tvivl om, at vinteren kommer! Vores besøgende har også begyndt at aftappe, hvilket giver os mulighed for at fokusere på vores igangværende bevaringsprojekter og planlægning for Gathering 2020. Denne måned bringer vi dig nogle vilde nyheder, en sjov samfundsopdatering og et meget vigtigt valg. Fortsæt med at læse for at finde ud af mere!

 

Giv vores vildkat et navn


Efter to vellykkede frigivelser annoncerede vi i sidste måned vores plan om at opbevare den sidste hybrid Scottish Wildcat i den store rehabiliterings hytte ved vores naturreservat. Hun ser glad og behagelig ud i sit nye hjem. Det betyder dog, at der stadig er to andre katte på eller omkring reservatet, og en tyv blev fanget af pindsvin SpyCam, der stjal Forever Home’s mad! Som vores fastboende (vi har aldrig givet de frigivne navne) synes vi det kun er rimeligt at give vores vilkat et vidunderligt navn, og vi ønsker din hjælp. Over til jer folk – husk, hun er en dame!

FORESLÅ ET NAVN

 

Pindsvin: Ser skarp ud


Hedgehog Forever Home har holdt os særligt travlt denne måned. Andrew og Sophie, fra Crown Vets, har ubarmhjertigt taget sig af vores spidske venner – badning, påføring af salve og af og til givet lejlighedsvis injektion til vores dårligt pindsvin. Vi kan allerede se nogle fantastiske udviklinger – med sygdomme og infektioner under kontrol og fremskridt hen imod sunde vægte.

Vi har også en særlig tak til The Oban Times & The Lochaber Times for at have droppet en buggy fuld af gamle aviser til os… eller rettere sagt for pindsvin. Vi bruger aviser til at linje pindsvinernes kasser, da det gør det lettere at rengøre dem hver dag. Da vi har så mange små beboere, gennemgår vi en frygtelig masse, så denne donation er meget værdsat. Vi blev vist i denne uges udgave af Oban Times – så som vores pindsvin kan du nyde lidt læsning her.

ADOPTER ET PINDSVIN

 

Go Go, Lord Power Ranger!


En af de seneste Lords, der sluttede sig til vores 200,00+ samfund, er Jason David Frank, eller som du måske kender ham, Tommy Oliver, den oprindelige Green Power Ranger. Født 4. september 1973 og er en kendt amerikansk skuespiller og professionel blandet kampsportartist. Hvem ved, hvad andre superhelter er blandt os? Lad os give Lord Jason en varm velkomst!

GØR NOGEN TIL EN LORD ELLER LADY*

 

Og sy det begynder


Mellem ture har Fiona været ekstremt travlt med at skære, sy og sy på de 120 Highland Titles tartan-goodie-tasker til Gathering – alt sammen håndlavet, med kærlighed. Maj kommer tættere på, så hvis du endnu ikke har en billet og vil være med til tre dage med samfundssjove og aktiviteter, skal du ikke forlade det for meget længere tid til at købe dine billetter – de går hurtigt!

KØB BILLET TIL GATHERING 2020

 

Månedens klip


Grævlinger ses sjældent i naturen på trods af deres sunde befolkningsstørrelse, udbredte distribution over det skotske fastland og let genkendelige form. Dette skyldes stort set deres natlige vaner og generelle generthed. Uden at vide det, blev et par charmerende grævlinger fanget af en af ​​vores SpyCams – gå ikke glip af de smukke optagelser.

STØT RESERVATET


omkring forfatteren

Skrevet af: Stewart Borland


Kommenter på dette indlæg

Har du noget at sige? Skriv en kommentar