Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Top 10 Julegaveideer

Skrevet af : Stephen Rossiter
Udgivet: 5th November 2019

Julegaveidder
Natten begynder at blive mørkere, og der er en smule kulde i luften – ja det kan være svært at tro, men julen er lige rundt om hjørnet! Den festlige sæson med gaver er næsten her, og ved Highland Titles ved vi, hvor vigtigt det er at finde den perfekte gave til din elskede, der virkelig vil gøre dem glade, når de åbner den juleaften.

Når det kommer til at vælge den perfekte julegave kan det undertiden være svært at vide, hvor man skal begynde, men heldigvis er du kommet til det rigtige sted! Hvis du ønsker at købe dine kære en virkelig speciel julegave, har vi i vores seneste gaveguide håndplukket de top 10 unikke julegaver til ham og hende, der er egnet til de fleste aldre og smag – læs videre for at vælge det perfekte nuværende, at de er bundet til kærlighed!

 

Top 10 Gode Julegaveideer

1. Gør dem til en Lord eller Lady*

Highland Titles Job Jordlod

PRIS:kr275

Er det din elskedes drøm at være en Lord eller en Lady? Hvorfor ikke købe dem en grund i det skotske højland? Du vil ikke kun gøre deres drøm til virkelighed og sætte et enormt smil på deres ansigt, men du vil også hjælpe med at støtte skotsk dyreliv som fiskeørn eller pindsvin.

 

2. Adopter en stikkende ven

Highland Titles Adopter et pindsvin

PRIS:kr229

Vidste du, at pindsvin nu er et af Storbritanniens sjældneste pattedyr? Takket være arbejdet med Highland Titles har vi for nylig grundlagt et Hedgehog Sanctuary, hvor sårede eller syge pindsvin døgnet rundt får pleje, mad og husly. Og for at hjælpe med at give disse søde stikkende skabninger den bedste chance for at overleve i Skotland, kan du også adoptere en til din elskede!

Adopt a Hedgehog

 

3. Hjælp dem med at finde de tabte nøgler

Tile Mate Bluetooth-tracker

PRIS:kr199

Mister din ven eller familiemedlem konstant deres nøgler, bilnøgler eller tegnebog? Med Tile Mate Bluetooth Tracker kan de finde dem på meget mindre tid! Den lille Bluetooth-enhed hjælper dem med at spore genstande via en app, og den har også et udskifteligt batteri, højere lydstyrke og bedre rækkevidde end tidligere modeller!

Image by Cool Stuff

 

4. Et krus skabt for en Lord eller Lady

Highland Titles-krus

PRIS:kr92

Hvad er deres foretrukne varme drink? Hvis de ikke elsker andet end at nyde en kop kaffe foran tv’et, hvorfor så ikke give dem mulighed for at vise deres nye herredømme eller ladyship på samme tid? Denne krus er den perfekte gave, og den er også sikker at putte i mikrobølgeovn og opvaskemaskine!

Lord and Lady Mug

 

5. Lav din egen flødebolle

Flødebollekursus hos Social Foodies

PRIS:kr299

Er der noget mere lækker end Flødeboller? Vi tror det ikke! Og hvis din elskede også er en stor fan, hvorfor så ikke give dem chancen for at lave deres egne, på dette Flødebollekursus? Denne lille cremede kage er lavet i over 100 år og er meget lettere at lave, end du måske tror. I slutningen af ​​kurset vil de kunne tage deres kreationer med sig hjem – og vi er sikre på, at din familie vil være glade for at dele med dig!

 

6. Skab dine egne strukturer i 3D

Spralla® 3D-pen

PRIS:kr279

Kender du nogen, der virkelig er kreativ og ikke elsker andet end at sy, tegne eller male? Så kunne dette være den perfekte julegave til dem! Med Spralla 3D-pen kan de skabe smukke plast konstruktioner i en række farver ved hjælp af PCL-plastik. Plasten kan formes i ca. 10 sekunder, hvilket betyder, at mulighederne for at skabe en hvilken som helst type struktur eller kunst, de kan lide, næsten er uendelige.

Image by Cool Stuff

 

7. Lad dem nyde en lækker og dejlig massage

Chokolademassage

PRIS:kr549

Fortjener din kære noget tid til at blive forkælet og slappe af? Hvorfor så ikke behandle dem med en varm chokolademassage? Under den vidunderlige fuld kropsmassage hældes en duftende chokoladeblanding over deres krop for at stimulere deres hud og slappe af i deres muskler – plus aromaen er virkelig uimodståelig.

Image by Go Dream

 

8. Tid til te

Afternoon Tea hos Peter Beier Chokolade

PRIS:kr450

Er der noget bedre end eftermiddagste? I England er det tid til te at være en vigtig tradition, og dette er din chance for at lade dit familiemedlem eller din ven opleve dette ritual for sig selv. Med scones, sandwich og chokolade (naturligvis sammen med en stor kande te), lyder dette ikke som den perfekte måde at tilbringe to timer på!?

 

9. Spil et sjovt brætspil

Speak Out Spil

PRIS:kr249

Er din ven en stor fan af brætspil? Så hvorfor ikke give dem et spil med en forskel! Speak Out har store plastiske mundstykker, der forhindrer spillere i at lukke munden, hvilket gør det ikke kun meget vanskeligt at forstå, hvad de siger, men også sjove sjovt på samme tid!

Image by Cool Stuff

 

10. Bryg din egen øl

Brewbarrel Bryg Dit Eget Øl

PRIS:kr279

Kender du nogen, der absolut elsker en pint øl? Så hvorfor ikke lade dem brygge deres egne? Med dette lette ølfremstillingssæt vil de være i stand til at nyde en pint af humlen på bare syv dage – skål!

Image by Cool Stuff

 
 
 
Efter at have læst vores blog, håber vi, at du fandt den julegave, du ledte efter – men hvis du stadig leder efter den perfekte gave, har Highland Titles mange flere gaveideer i deres tilbehørshop, som du kan søge efter, så hvorfor ikke kigge efter?

 

Bragt til dig af Highland titles

Highland Titles’ mission er at bevare Skotland, en kvadratfod ad gangen ™. Ved at sælge souvenir-grunde finansierer vi vores naturreservater og bevaringsprojekter. Slut dig til os og bliv en Lord, Lady eller Laird * fra Glencoe!


Omkring forfatteren

Skrevet af : Stephen Rossiter


Kommenter dette opslag

Har du noget at sige? Skriv en kommentar