Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Updatering fra reservatet – September 2019

Skrevet af : Stewart Borland
Udgivet: 2nd October 2019

Efteråret ser ud til pludselig at være ankommet i år – og selvom vi med glæde glæder os over de koldere formiddage og de kølige nætter, har vi endnu ikke set sommerforvaltningen i antallet af besøgende falde. Oven på vores sædvanlige guidede ture med lords, Lairds og Ladies fra hele verden har vi haft nogle specielle besøgende i denne måned: fra entusiastiske frivillige til kamera crews, indfangning af nyt materiale til vores pakke-dvd’er. Ikke alle besøgende var dog midlertidige; vi har også nogle nye fastboende. Fortsæt med at læse for at finde ud af mere!

 

Tre nye stiklkende beboere

Hedgehog in Hedgehog Sanctuary
Som du måske ved, arbejder vi tæt sammen med Hessilhead Wildlife Rescue. Dette redningscenter passer på hundreder af pindsvin og rehabiliterer dem, indtil de er klar til at vende tilbage til naturen, men de har ikke faciliteter til at tage sig af de sårede eller uegnede til frigivelse – men heldigvis gør vi det! Især nu, hvor vores pindsvinehospital nærmer sig færdiggørelsen.

Sidste uge kørte de op med nye gæster til vores Forever Home for sårede pindsvin: en blind, en med en manglende ben, og en, som vi ikke er helt sikre på, hvad det er der er galt – vi tror, ​​den kan være delvis blind. De har været særligt velopdragne (uden at bide denne gang), og de er allerede ude og spise. Du kan se en video af dem, der flytter ind her. Som altid kan du støtte vores Hedgehog Sanctuary ved at adoptere et pindsvin – for kun 229 kr.kan du finansiere pindsvinets pleje, mad og husly.

ADOPTER ET PINDSVIN

 

30 frivillige x 3 dage =2500 træer?

DHL Volunteers at Bumblebee Haven
2.500 træer plantet over 3 dage – det var resultatet af den enestående indsats fra ca. 30 DHL-frivillige. På trods af de forfærdelige forhold – hvis du ikke tror mig, kan du se det selv i denne video – DHL-teamet trodsede vejret og plantede den store natur hække på Bumblebee Haven i vores Mountainview Nature Reserve. Billedet til venstre viser det allerførste træ i jorden, en Hawthorne, med et par håndfulde kompost og noget pixie-støv. Note til dig: logistiske eksperter laver også gode, hårdtarbejdende træplantere!

Hække er et bedre valg af afgrænsning for dyrelivet end hegn eller vægge, især hvis der anvendes naturlige træer og buske, da de giver naturlige muligheder for fodring og avl. Når vores oprindelige hæk er etableret, fjernes hegnet, og hækken holder hjorten ude, mens den tilbyder mad, husly og skygge til andre vilde dyr. De er også temmelig smukke og en samlet fantastisk ressource til dyreliv og foragers.

DEDIKER ET TRÆ

 

Top 10 unikke gaver for ham


Uanset om din far, mand, bror, ven, kæreste eller onkel fødselsdag dukker op, eller hvis du bare ønsker at forkæle dem, handler det om at købe en unik eller sjov gave, der sætter et smil på deres læber og viser, hvor specielle de er for dig. Vi har valgt den bedste unikke fødselsdagsgave til ham- læs videre for at vælge den perfekte gave!

LÆS GAVEGUIDEN TIL HAM

 

En lille dyre ekspert

Andrew and Liz from the Bat Conservation Trust
Vores helt egen Andrew bliver langsomt den lille dyreekspert. Efter 4 uger nede på Wildwood i Kent, tidligere i denne måned, satte Liz fra Bat Conservation Trust ham gennem et 2-dages kursus for at lære om flagermus – de har endda fundet en rede i vores værktøjsbutik. Forhåbentlig kan vi nu køre flagermus vandringer næste sommer … vi holder dig opdateret! Næste måned er han på vej til Hessilhead Wildlife Rescue Center for at lære alt, hvad der er at vide om pindsvin.

STØT BEVARELSEN

 

Månedens klip : A buzzy surprise


Du ved aldrig, hvad der kan ske, eller hvad der kan dukke op under din Meet & Greet-tur. Se, mens to damer får en vidunderlig og sød overraskelse under besøget på deres grunde. Hvis du ønsker at besøge dit plot, skal du huske at booke Meet and Greet inden din ankomst og i god tid, da turene hurtigt bliver fuldt bookede.

BOOK MEET & GREET


Omkring forfatteren

Skrevet af : Stewart Borland


Kommenter dette opslag

Har du noget at sige? Skriv en kommentar