• indstil valuta
  • Login
  • (0) vare(r) €0.00

Updatering fra reservatet – Oktober 2019

Skrevet af: Stewart Borland
udgivet: 30th October 2019

Halloween har en lang historie i Skotland, endda blevet fejret i digtet med samme navn af Oor Rabbie! På reservatet har den uhyggelige sæson imidlertid været langt fra skræmmende. I stedet har der været nogle vidunderlige dyrelivs opdateringer, livlige ture og masser af ikke-paranormal aktivitet, der er fanget af vores SpyCams: fra yndig rød ræv og frække grævlinger, til en opportunistisk krage og vores imponerende musvåge. Fortsæt med at læse for at finde ud af mere!

 

Vi har en god fornemmelse


Tilbage i august delte vi med dig, hvad der skete med to ud af de tre skotske vildkatte i vores rehabiliterings facilitet, og vi har endelig en opdatering angående den tredje kat. DNA-testen har desværre bekræftet det, som nogle af os allerede har mistanke om – katten er ikke en skotsk vildkat, der også har slået fejl i scoringen. Dette betyder, at det ikke er rent nok til at blive accepteret til vores avlsprogram eller at blive frigivet i naturen uden at være kastreret.

Derefter stod vi overfor to muligheder: enten kastrerer vi og frigiver den, eller vi skåner den komplicerede operation og holder den, velplejet, i den største rehabiliterings indfangning i Europa. Efter at have hørt eksperter og specialister, meddeler vi glade for, at vi går efter en kombination af begge muligheder. For sit eget helbred vil katten sandsynligvis blive kastreret i fremtiden, men i en overskuelig fremtid bliver hun hos os! Hun er allerede flyttet til den renoverede og største indhegning – du kan se den glatte fælde og frigørelsesproces her – og hun er en glad og afslappet kat.

STØT RESERVATET

 

Det nye pindsvin hospital


Denne måned har vi også bifaldt to yndig, unge pindsvin, De blev fundet af en hund og reddet af Crown Vets, der kom til at hjælpe med ikke kun fødslen, men med den sikre hjemkomst af de bedårende pindsvin. Disse to er meget mindre end de nuværende beboere i Forever Home, og de er ikke klar til at være ude endnu, da de helt sikkert ligger under den minimale vinterdvale vægt .

Heldigvis er pindsvin hospitalet godt under opførelse, og da det allerede er isoleret og vandtæt, har det været det perfekte midlertidige hjem for de nye stikkende gæster. Søsknene er sikre, varme og tørre, hyggelige og bespist – og har allerede lidt for meget sjov med en papir jagt.

ADDOPTER ET PINDSVIN

 

Shepherds Hut Reception


I Glencoe Wood Nature Reserve i Duror kan du finde vores besøgscenter og vores Shepherds Hut Reception. Da mange af jer endnu ikke har været på besøg, ville vi vise jer, hvordan vores hyggelige hytte ser ud. Med et udvalg af smagfulde gaver, nogle er eksklusive til receptionen og ikke sælges i vores online tilbehør shop, er det et stop, du ikke kan gå glip af, hvis du vælger at besøge.

BOOK ET MEET AND GREET

 

Du må aldrig lade være med at lære


Mens teamet af landdistrikterne var tilbage i sidste uge for at afslutte landskabspleje og træplantningsprojektet, laver vores lille dyreekspert Andrew også noget af sin egen læring. Nede på Hessilhead Animal Rescue Center i et par uger er hans fokus på pindsvinets redning og pleje. Hessilhead Animal Rescue Center redder og redder hundreder af dyr hvert år, hvilket gør dem til en af ​​de bedste at lære af!

STØT BEVARINGEN

 

Månedens klip: En Kronhjort brøl


Hvert år på dette tidspunkt satte jeg ekstra SpyCams op i håb om at fange stagene under løbet. Mens professionelle kameramænd prøvede at få de vilde dyr på kamera det er fantastiske optagelser, Jeg sætter kameraer op og håber at fange noget. Desværre er alt, hvad vi fangede i år var et brøl, måske næste år! Sørg for, at lydstyrken er slået op.


omkring forfatteren

Skrevet af: Stewart Borland


Kommenter på dette indlæg

Har du noget at sige? Skriv en kommentar