Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

7 personer du kan købe et Highland-titles jordlod til denne jul

Skrevet af : Stephen Rossiter
Udgivet: 28th October 2019

Mens julemanden nemt udarbejder en liste og kontrollerer den to gange, kæmper mange af os med at krydse nogle af vores kære fra vores juleliste til at begynde med. Vi er overbeviste om, at et plot af Highland Titles er den perfekte julegave (og vi har endda vist dig 6 fantastiske grunde til), og det smukke ved det er, at det kan nydes af enhver og af alle.

Uanset om du leder efter en excentrisk prezzie til din partner, en gennemtænkt gave til dine forældre eller en usædvanlig gave til dit søskende, er vi sikre på, at alle vil være i ekstase over at blive en Lord, Laird eller Lady af Glencoe **! Her er 7 personer, som du kan give et Highland Titles plot * til denne jul.

 

1. Forældre

Intet siger ”Jeg elsker dig, og jeg værdsætter dig” mere end at gøre din mor til en lady og din far til en Lord *! Highland Titles gavepakke giver dine forældre mulighed for at style sig selv som Lord eller Lady af Glencoe * – Det giver dem bestemt noget at tale om under middagen med deres venner! Hvorfor ikke gøre dem begge til en Lord eller Lady med et fælles jordlod af Highland Titles? På denne måde kan du give dem tilstødende jordlodder, som de kan nyde at besøge sammen, og de kan både nyde Lord og Lady livsstilen.

Couple of Lord and Lady of Glencoe

 

2. Bedsteforældre

Bedsteforældre er sikker på at elske den historie og arv, der følger med denne unikke gave. Vi brænder for at dele alt om skotsk historie og arv med vores samfund, så hvis din bedstemor eller bedstefar har en forbindelse til Skotland eller ville elske at vide mere om det, er dette den perfekte gave!

 

3. Svigerfamilien

Lad os indse det – at finde den perfekte gave til svigerfamilien er altid svært. Så hvorfor ikke garantere dit sted på svigerforældrenes gode side ved at gøre dem til en Lord * eller Lady * denne jul? Du kan endda give dem et jordlod ved siden af hinanden med et fælles jordlod, så du kan købe gaver til begge svigerforældre på én gang!

 

4. Søskende

Mange af os betragter allerede vores søskende som små prinser og prinsesser i vores hjerter – så hvorfor ikke gøre det kongelige officielt? Brødre og søstre er sikker på at elske Highland Titles gavepakke og evnen til at style sig selv som Lord eller Lady af Glencoe *.

 

5. Venner, der har alt

Hvad giver du til nogen, der allerede har alt og ikke har brug for noget? Highland Titles er det perfekte svar – en unik, uselvisk gave, der understøtter bevaring i Skotland!

 

6. Naturelskeren i dit liv

Dette er den perfekte gave til naturelskeren i dit liv, , når du giver et Highland Titles jordlod, hjælper du med at støtte et unikt bevaringsprojekt til at hjælpe og beskytte indfødte vilde dyr og støtte projekter som vores Hedgehog Sanctuary.

 

7. Din anden halvdel

Endelig mindes din kærlighed ved at give din betydningsfulde anden den evige bevaringsgave med deres helt eget jordlod** i det skotske højland, og give dem muligheden for at blive involveret i beslutninger om landstyring og til at style sig selv som Lord eller Lady of Glencoe *!

 

KØB DEN PERFEKTE JULEGAVE


Omkring forfatteren

Skrevet af : Stephen Rossiter


Kommenter dette opslag

Har du noget at sige? Skriv en kommentar