Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

6 Grunde til at give et Highland Titles jordlod til jul

Skrevet af : Stephen Rossiter
Udgivet: 28th October 2019

Det er sæsonen for at give! Julegaver kan være ægte udtryk for kærlighed og taknemmelighed, der får enhver til at føle sig speciel og værdsat. Imidlertid kan det at komme med tankevækkende gaveideer være rigtig besværligt, og du kan nemt føle dig fortabt i jagten efter interessante eller spændende gaver, du kan give til dine kære.

Vær ikke bekymret mere, vi er her for at hjælpe! Vi er overbevist om, at et Highland Titles jordlod er den perfekte julegave, og vi viser dig 6 fantastiske grunde til, at et Jordlod skal være øverst på din liste, når du beslutter, hvad du skal give.

 

1. Unik & evig gave

I modsætning til så mange gaver, der findes på markedet i dag, er et Highland Titles jordlod ** virkelig en unik gave. Det er ikke kun den perfekte kombination af en fysisk gave og en oplevelse i det virkelige liv, men den er heller ikke beregnet til engangs brug – det er en gave, der varer livet ud; så meget, at rettighederne til grunden endda kan nydes af arvingerne!

 

2. Forbindelse til Skotland

Med så mange skotske efterkommere over hele kloden, er chancerne for, at du kender nogen med et bånd til Skotland – at være i stand til ikke kun at eje et lille stykke skotsk jord, men også at kunne besøge det og beskytte det er den ultimative forbindelse til Skotland .

 

3. Bevaring og dyreliv

Når man køber souvenir-grunde, finansierer samfundet bevarelsen af ​​Skotland (en kvadratfod ad gangen) gennem jordforvaltning af vores naturreservater, strategiske partnerskaber og uddannelse. Fællesskabets bestræbelser har allerede opnået utrolige resultater, herunder oprettelsen af ​​en 3 hektar stor lochan, fjernelse af ikke-indfødte træer, installation af bikuber, plantning af vilde blomster, redning af skotske vildkatte og meget mere!

 

4. Lord, Lady and Laird Lifestyle

At give Highland-titler betyder at gøre nogen til en Laird, Lord eller Lady of Glencoe *. Vi opfordrer vores samfund til at få mest muligt ud af deres nye titler og have det sjovt med det. Vi har endda hørt historier om kunder, der drager fordel af fly opgraderinger og præferencebehandling som et resultat af deres titler!

 

5. Highland Titles Community

Highland Titles repræsenterer et stærkt samfund på mere end 100.000. Medlemmer af samfundet får chancen for at deltage i diskussioner om jordforvaltning, møde andre lokale medlemmer af samfundet i sponsorerede samlinger over hele kloden og deltage i Highland Titles Gathering i Glencoe, en 3-dages begivenhed, der handler om naturreservaterne og bevaringsprojekter.

 

6. Den perfekte fælles gave

Har du ledt efter en gave til det heldige par i dit liv eller endda efter et par venner? Du behøver ikke at lede mere, Du kan købe et fælles jordlod af Highland Titles! Denne gave giver parret ret til to tilstødende grunde på Highland Titles naturreservat, retten til at style sig selv som Lords eller Ladies samt muligheden for at dele en unik oplevelse sammen.

 

KØB DEN PERFEKTE JULEGAVE


Omkring forfatteren

Skrevet af : Stephen Rossiter


Kommenter dette opslag

Har du noget at sige? Skriv en kommentar