Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Unikke fødselsdagsgaver til ham

Skrevet af : attacat user
Udgivet: 9th September 2019

Hos Highland Titles ved vi, hvor vigtige mændene i dit liv er, og når man kommer til at tænke på unikke fødselsdagsgaver til mænd, vil du give dem en gave, der viser, hvor meget du holder af dem. Uanset om du ønsker at sige tillykke til din far, mand, ven, kæreste eller onkel, handler det om at købe en unik eller sjov gave, der sætter et smil på deres læber og viser, hvor specielle de er for dig.

Når det kommer til at vælge den perfekte fødselsdagsgave til ham, kan det undertiden være svært at vide, hvor man skal begynde, men heldigvis er Highland Titles her for at hjælpe! I vores seneste gaveguide har vi håndplukket de top 10 unikke fødselsdagsgaver til ham – læs videre for at vælge den perfekte gave!

 

Top 10 unikke fødselsdagsgaver til ham

1. Gør ham til Lord*

Highland-titler kan købes: jordlods

PRIS:kr285

Leder du efter en unik fødselsdagsgave til den specielle mand i dit liv? Derefter kunne det være den perfekte gave at købe ham hans egen grund ** i det skotske højland! Og ikke kun vil de være i stand til at besøge deres plot når som helst og videregive det til kommende generationer, er vi sikre på, at de vil elske at fortælle deres familie og venner, at de nu også er Lord *!

 

2. Bevis for hans herredømme

Highland Titles Foto ID-kort

PRIS:kr95

Hvis du har besluttet at købe manden i dit liv en grund i det skotske højland, vidste du, at du også kan købe et specielt foto-ID-kort med kreditkortstørrelse til bevis for hans nye Lord-status? Med hans foto, nye titel, plotnummer og dets GPS-placering er vi sikre på, at han vil elske at vise det, når han kan!

 

3. En gammeldags barbering

Bliv barberet med stil

PRIS:kr399

Dette er den ultimative forkælelsesoplevelse, der får ham til at føle sig fantastisk! Der er ikke noget som følelsen af at have en klassisk barbering fra en professionel barber. Afhængig af hvor du booker, kan han endda tilbyde en fadøl eller hals- og skulder massage som en del af pakken.

Billede af Go Dream

 

4. Et krus der passer til en Lord*

Et Highland Titles krus

PRIS:kr95

Elsker han intet mere end at sætte fødderne op og nyde en kop? Så hvorfor ikke købe ham et krus, der passer til en Lord! Dette fine krus kan komme i opvaskemaskine og i mikrobølgeovnen, og er den perfekte tilføjelse til deres Highland Titles gavepakke.

 

5. For den håbløse romantiker

Personalisere vores højdepunkter plakat

PRIS:kr186

Mind ham om hans højdepunkter med denne personaliserede tidslinjeplakat. Dette er en virkelig speciel måde at dokumentere lykkelige kærligheds minder eller endda vigtigste højdepunkter i en livslang kærligheds affære med en speciel hobby eller interesse. Denne plakat er en fantastisk måde at udødeliggøre de gode tider. Det kan købes med den inkluderede ramme, så den er klar til at blive vist. Den perfekte tilføjelse til enhver væg.

 

6. En smag af ølbrygning

Brewbarrel Bryg din egen øl

PRIS:kr279

Har han lyst til at være lidt af en øl kender? Så er vi sikre på, at han vil elske dette bryg dit eget øl kit! Dette sæt indeholder alt det udstyr og ingredienser, han har brug for for at brygge en lækker øl fra komforten i sit eget hjem, og det tager kun 7 dage.

Billede af CoolStuff

 

7. Til alle hans DIY-behov

Gentlemen’s Hardware Toolkit

PRIS:kr449.95

Nydes han med at ordne ting og rode med en masse ting? Dette lækre værktøjssæt kommer i en smart trækasse og inkluderer en hammer, målebånd, lineal, tang, multibits skruetrækker, bits og en praktisk blyant.

 

8. Hele verden i hans hænder

Verdemskort

PRIS:kr399

Dette er den perfekte gave til globetrotteren i dit liv! Dette verdenskort leveres komplet med tegnestifter, så han kan holde styr på, hvor han har været, samt hvor det næste eventyr kunne være.

 

9. At flyve er en gave

​Bodyflight i en vindtunnel

PRIS:fra kr445

Har han nogensinde drømt om at flyve? Denne oplevelse simulerer følelsen af faldskærmsudspring i en indendørs vindtunnel. Oplevelsen inkludere en session med en certificeret instruktør samt alt det nødvendige sikkerhedsudstyr. Giv ham flyvegaven og se ham svæve vægtløs!

Billede af DuGlemmerDetAldrig

 

10. Hold tiden med musik

Personaliseret vinyl ur

PRIS:kr229

Uanset om han elsker at lytte til plader i huset eller rocke ud på koncerter, vil dette vinyl ur være en påmindelse hver dag om den musik, han elsker! Det kan tilpasses med hans yndlingssang eller en personlig besked for virkelig at gære den virkelig skræddersyet. Den eneste vinyl, der fortæller dig hvad klokken er!

 
 
 
Efter at have læst vores blog, håber vi, at du fandt de perfekte unikke fødselsdagsgaver til ham, som du ledte efter. Men hvis du stadig sidder fast efter den perfekte gave, har Highland Titles mange flere gaveideer i deres tilbehørsshop tilbehørsshop som du kan søge efter, så hvorfor ikke tage et kig.

 

Bragt til dig af Highland titles

Highland Titles’ mission er at bevare Skotland, en kvadratfod ad gangen ™. Ved at sælge souvenir-grunde finansierer vi vores naturreservater og bevaringsprojekter. Slut dig til os og bliv en Lord, Lady eller Laird * fra Glencoe!


Omkring forfatteren

Skrevet af : attacat user


Kommenter dette opslag

Har du noget at sige? Skriv en kommentar