BLIV EN LORD ELLER LADY NU
  • indstil valuta
  • Login
  • (0) vare(r) €0.00

Updatering fra reservatet – August 2019

Skrevet af: Stewart Borland
udgivet: 29th August 2019

Og ligesom det har vi hilst velkommen og taget afsked med August. Tiden flyver virkelig, når du har det sjovt – eller når du har usædvanligt travlt med at vise Lairds, Lords and Ladies fra hele verden til deres grunde. August har været vores travleste måned på reserven nogensinde, men vi har stadig ønsket at tage os tid til at udfylde dig med hvad der ellers foregår. Denne måned har vi en meget forventet opdatering – så fortsæt med at læse for at finde ud af mere!

 

Enden på en æra

Scottish Wildcat in Woodland
I december sidste år rapporterede forskere fra Royal Zoological Society of Scotland, at den skotske vildkat var “funktionelt uddød” i naturen. Du kan forestille dig, hvor ødelagte vi var, især efter at have brugt de sidste 7 år på at finansiere denne sag. Det ser ud til, at den eneste chance, der er tilbage for den skotske vildkat, er gennem det opdrætprogram, der drives af Scottish Wildcat Action; der er nu næsten universel enighed om, at denne art ikke længere kan reddes i naturen. Det er med sorg, at Highland Titles nu accepterer denne opfattelse, skønt vi håbede på at det modsatte blev bevist.

Så hvad er der sket med de tre killinger – potentielt vilde katte – i vores rehabiliteringsanlæg? Vi er i ekstase for at meddele, at eksperter er enige om, at en af ​​killingerne scorede stærkt nok til at bestå renhedstesten. Denne killing er frigivet, selvom vi er blevet rådet til ikke at sige hvor, for sin egen sikkerhed.

Den anden kat har fået en relativt lav pelagescore og anses derfor ikke for ren nok til frigivelse. Denne kat blev således kastreret, og vi har valgt at gøre en “blød frigivelse” – dette betyder, at katten har forladt indhegningen, men der er stadig adgang til mad og husly, hvis han vil vende tilbage, eller hvis hans jagtfærdiheder gør det vanskeligt for ham at finde nok mad. Han har dog ikke været tilbage – så det ser ud til at det går godt!

Den tredje kat er noget af en grænsen sag. Mens alle involverede er ivrige efter at træffe en beslutning så hurtigt som muligt, kan vi simpelthen ikke tage den, før DNA-testresultaterne kommer tilbage – vi vil fortælle dig det, så snart vi gør det!

Som altid er vi utroligt taknemmelige for vores tilhængere over hele verden, der har gjort dette projekt muligt, og vi håber, at vi kan stole på dig til yderligere bevaringsprojekter. Sammen kan vi fortsætte med at forsøge at gøre en forskel, hvornår og hvor vi kan.

SE DEN SENESTE SKOTSKE VILDKAT VIDEO

 

Pindsvin i den vilde natur

Collage of Hedgehog Hospital & Close Up of Hedgehog
Pindsvinhospitalet er godt på vej – vi har nu et tag, et vandtæt åndbart lag og … vinduer og en dør! Og for mere fabelagtige nyheder, er jeg begyndt at se pindsvin i naturen i reservatet; på trods af at vi ved, at vi har frigivet nogle, selvom vi ikke ser dem, håber vi, at de er derude – så det er altid så spændende at se dem i naturen.

Vi fik også at vide fra en Duror-lokal, at han også så sit første pindsvin, i naturen, nogensinde i lokalområdet. Fantastisk at vide, at de spreder sig fra reservatet. Velkommen tilbage til pindsvin i Duror!

ADAOPTER ET PINDSVIN

 

Busy Lodge & Tour køer

Queue at the second stop on the guided route
Når vi fortæller dig, at August har travlt, mener vi det virkelig. Vi havde 7 til 8 ture hver dag! Som billedet ovenfor viser, er vi endda begyndt at have køer på de forskellige stop på den guidede rute. Lairds Lodge, vores hyggelige hytte i Shepherd Hut-stil var også fuldt booket til august. Så hurtig påmindelse: Hvis du vil besøge din plot, skal du sørge for at planlægge dit besøg i god tid!

BOOK MEET & GREET SERVICE

 

Finansiering af musik og bjergredning

Donations to Local Organisations
Vi troede, du gerne vil vide om vores seneste lokale donationer. Den første var til RocksKool, en fantastisk organisation, der inspirerer og styrker unge musikere i deres performance-ambitioner. Den anden var til teamet ved Glencoe Mountain Rescue – det arbejde teamet udfører er utroligt, og som vi fandt dette års første hånd, ved du aldrig, hvornår du muligvis har brug for dem!

STØTTE OS OG DET LOKALE SAMFUND

 

Månedens klip: RiverCam & Kronhjort

Til sidst har denne måneds spycam nogle fantastiske Kronhjorte og kalve. Vidste du, at rådyr er de største oprindelige pattedyr, der forbliver vilde i Storbritannien, efter at andre større pattedyr blev udryddet?


omkring forfatteren

Skrevet af: Stewart Borland


Kommenter på dette indlæg

Har du noget at sige? Skriv en kommentar