Vælg valuta: Min konto (0) Vare(r)
BLIV EN LORD ELLER LADY NU

Laird, Lord eller Lady af Livsstil

Skrevet af : attacat user
Udgivet: 6th August 2019

Lairs, lord eller lady af livsstil

Når du køber et jordlod fra Highland Titles, deltager du i et fællesskab med over 200.000 mennesker rundt om i verden, der har bidraget til at bevare Skotland. Til gengæld behandles de inden for samfundet som Lairds, Lords and Ladies af Glencoe og / eller Lochaber.

Der er mange måder at nyde Lairds livsstil på. Vi opfordrer vores fællesskab til at få mest muligt ud af deres nye titler og have det sjovt med det. Vi elsker at høre historier om flyopgraderinger og præferencebehandling, der kommer som et resultat af titlerne.

I denne vejledning løber vi igennem nogle af de måder, du kan omfavne og nyde den Laird livsstil, der følger med din nye titel.
 

Evnen til officielt at ændre dit navn

latter og dame

Når du har modtaget din gavepakke, vil mange kunder straks vise deres nye “titel” ved at ændre deres navn. Nogle af vores kunder kontakter deres bank og beder dem om at tilføje deres nye titel til deres bankkonto og kreditkort.

Du kan købe en Master Titles Deed.

En Master Title Deed er et juridisk dokument, der giver bevis for dit ønske om at ændre dit navn. Vi kender i øjeblikket ikke til nogen tilfælde, hvor retspraksis ikke anerkendes, men opfordrer dig til at gøre din forskning i det land hvor du bor.

Bemærk venligst, at offentlige dokumenter, der ikke viser nogen titel, såsom pas, ikke kan ændres, men med god tro kan folk kan tiltale sig selv, som de har lyst til .
 

Modtag opdateringerpå dit land

Ved at blive Laird, Lord eller Lady, med Highland Titles støtter du projekter til beskyttelse af truede arter som den skotske vilkat og gendannelse naturreservaterne gennem unikke genopbygningsprojekter. Når du tilmelder dig samfundet, vil du modtage opdateringer om det land og bevarelses opgaver, som din støtte muliggør.

Medlemmer af Highland Titles-samfundet har også det traditionelle jordejers ansvar for at deltage i jordforvaltningsstemmer og dele tanker og meninger om, hvad der skal gøres i den evige indsats for at genoprette og pleje jorden.

Højlandet Titler Scottish Estate Manager-app blev også oprettet til vores Lairds, Lords og Ladies at finde og lokalisere deres grunde overalt i verden. Det er helt gratis og forbinder dig endnu mere med dit lille stykke Skotland, selvom du ikke kan være her for at se det fra første hånd.
 

Deltag i samlingerne

Vi sponsorerer også Highland-samlinger rundt om i verden, hvor mange af vores oversøiske lairds kommer for at fejre deres arv. Vi holder endda vores egen Gathering en gang om året i Glencoe, hvor Lairds fra hele verden samles i 3 dage for at lære mere om reserverne og endda få chancen for at besøge deres grunde!

 

Brug vores officielle Tartan og Buckler

Highland Titles Buckler

En anden fordel ved at blive Laird, Lord eller Lady of Glencoe eller Lochaber er, at du så stolt kan vise og bære Highland Titles Buckler og Tartan. Tartan er specielt designet til vores Highland Titles samfund og er registreret hos det officielle skotske Tartansregister, udelukkende til Highland Titles ‘Lairds.

Highland Titles Buckler er stylet som vores helt eget våbenskjold eller crest, der repræsenterer vores Lairds. Det er blevet registreret som vores varemærke, men er faktisk ikke et officielt skotsk våbenskjold. Det indeholder dog symboler for vores engagement i bevarelse og bevarelse af skotsk land, som vi føler, at vores fællesskab vil føle sig stolt af at repræsentere. Skærmen bærer en silhuet af et fuldt voksent egetræ sammen med spændeformet.
 
 

Få VIP Highland Titles behandling

Highland Titles VIP

Glencoes lokale folk og virksomheder har hjulpet med at oprette et særligt Highland Titles VIP-kort, som kan bruges til en række rabatter, når du besøger området. Rabatter afhænger af, hvor stor din grund er, og når den blev købt, men spænder fra gratis drikkevarer med et måltid, spændende udendørs aktiviteter til et års medlemskab på den lokale golfklub!

VIP Highland Titles-behandling omfatter også chancen for at deltage i vores årlige Highland Titles New Years Honors List, hvor du har mulighed for at udpege en som er speciel for dig eller din omgangskreds, det anses som en ære for at blive medtaget på den årlige liste. Alle de “nominerede” vil blive givet et plot og vil blive hilst velkommen i vores globale samfund!

LÆR MERE OM HIGHLAND TITLES VIP
 
 
Vi håber at du har fundet vores vejledning informativ. Hvis du gerne vil være med os og blive en Laird, Lord eller Lady of Glencoe, kan du købe et jordlod af land her:

Køb en titel (fra 285 Dkk) 
 
 

Bragt til dig af Highland Titles

Highland Titles’ mission er at bevare Skotland, en kvadratfod ad gangen ™. Ved at sælge souvenir-grunde finansierer vi vores naturreservater og bevaringsprojekter. Slut dig til os og bliv en Lord, Lady eller Laird * fra Glencoe!


Omkring forfatteren

Skrevet af : attacat user


Kommenter dette opslag

Har du noget at sige? Skriv en kommentar